Ta del av Martinas Karlskronafavoriter

Mitt namn är Martina och jag är född och uppvuxen i Karlskrona. I nästan hela mitt liv har jag bott på Aspö, som enligt mig är en av de vackraste öarna i Karlskronas skärgård. Jag är uppväxt med hav och natur över axeln och har alltid älskat att vara utomhus. Fortfarande, 26 år gammal, spenderar jag helst min lediga tid i skogen eller vid havet.

Med naturen som inspirationskälla var det självklart att jag skulle bli florist. Jag har jobbat i blomsterbutik sedan gymnasiet och har även provat vingarna i Australien och England. Det var då jag blev biten och insåg att världen är en fantastisk plats att utforska och uppleva! Att resa blev mitt nya intresse.
Sedan ett år tillbaka jobbar jag som reseledare, med hela Europa som arbetsplats. Jag brinner för att visa människor från andra sidan jorden vår fantastiska kontinent och dess imponerande historia. Då och då kommer jag hem till Sverige och Karlskrona för att andas frisk luft och äta svensk mat. Borta bra men hemma bäst, som man säger.
Att resa har fått mig att älska min hemstad än mer. Karlskrona är en fantastisk vacker stad och jag ler varje gång jag kommer hem. Jag tar gärna på mina färgglada gympadojor och ger mig ut på promenad i min vackra stad. Man får aldrig nog!
Eftersom jag har vänner runtom i världen har jag alltid kameran redo för att snabbt förmedla en stund, en plats och en känsla via Instagram. Jag älskar att fota och numera utnyttja min kreativitet i bild och form istället för blommor och buketter.

Att få visa upp min stad och mina smultronställen känns helt rätt! Jag hoppas att ni får en god försmak av mina favoriter och snart kommer hit på besök för att hitta era egna!