Support Karlskrona

........................................................................................................................................................

 

Support Karlskrona

 


KÄRA KARLSKRONITER

Vi följer myndigheternas senaste direktiv och råd, och uppmanar dig att göra det samma.
Det är viktigt att stötta vårt lokala näringsliv i denna situationen och det kan göras på många sätt, bland annat genom att beställa hemkörning av varor eller take-away från restauranger.
Om du väljer att göra ett fysiskt besök, så tänk på att hålla avstånd.

Glada nyheter från lokala aktörer

Hyr en egen biosalong! Lika bra som det låter är det, du väljer själv vilka du vill dela salongen med, vilken film som ska visas och vad du vill ha att smaska på. Biobaren har tagit fram en specialmeny till alla hungriga biobesökare. Och man får ta med sig maten in i salongen. 

Mathavet -
Mathavet är en helt ny hemsida där lokala restauranger tillsammans vill göra det enklare för dig att beställa från din favoritrestaurang. Här hittar du alla på ett och samma ställe så att du enkelt kan beställa och betala din mat för att sedan hämta eller få den hemlevererad.
Erbjuder nu webbshop! Nu kan du handla ost på nätet.
 
Erbjuder tillsvidare ”Den rullande gårdsbutiken”, vilket innebär hemkörning av hela deras stora sortiment.
 
Beställ take away från fyra krogar och hämta på ett ställe. Beställ smidigt on-line.

 

 

Vad kan jag göra som företagare?

Till och börja med, följ våra myndigheters direktiv och råd, men driv ditt företag så långt som möjligt som vanligt. Vissa branscher drabbas nu hårdare än andra och där vi kan hjälpas åt är det viktigt att vi gör det. Fråga din granne om ni kan hjälpas åt.
De flesta restauranger tillhandahåller i dagsläget ”take away” för att hålla sina verksamheter igång, kanske ni kan gå ihop om lunchbeställningar? Sällanköpshandel från butikerna går att få med hemkörning eller avhämtning, så fortsätt gör dina inköp. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
I det långsiktiga perspektivet är det viktigt att fortsätta planera för den egna verksamheten, marknadsföra dina tjänster och produkter, passa på att vidareutbilda och utveckla både dig själv och din personal. Det blir en tid efter Covid-19.