Älska vår logotyp och bokskog

Älska Vår - ARK56


HÄRLIGA VÅRUPPLEVELSER NÄR LÖVSKOGEN EXPLODERAR
ARK56 ÄlskaVår är tre dagar fyllda med aktiviteter och upplevelser för familjen, äventyraren och livsnjutaren. Cykla, vandra, paddla eller ge dig ut i lugnt tempo för att uppleva natur, historia och härliga smaker. Allt sker under Valborgshelgen och i anslutning till ARK56 - Länkande kustleder i ett UNESCO biosfärområde.

Oavsett hur mycket action vi söker, om vi är ute mest hela tiden eller också vill mysa med en gofika. Oavsett om vi bara vill njuta av naturen eller få en massa ny kunskap på köpet. Oavsett. Så älskar vi vår. Naturen får färg, dofter och solen återvänder. ÄlskaVår är tre dagar med allt det där som är så underbart med våren. Tre dagar för dig som har mycket spring i benen, för dig som vill hitta på något trevligt med familjen, för dig som vill lära dig något nytt eller vill ha något gott att äta. Det finns många platser i biosfärområdet som är unika och värda att upptäcka. Dess natur- och kulturvärden är speciella för Blekinge och Blekinges kust och skärgård är känd för sina ädellövsskogar som går hela vägen ner till vattnet. ARK56 leder dig genom biosfärområdet och under ÄlskaVår händer det en mängd aktiviteter. Kolla in kartan eller programmet för att se hur du kan vara med en dag eller göra så mycket som möjligt.


SAMLA MÄRKEN OCH FÅ NÅGOT GOTT
När du deltar i någon av aktiviteterna, samlar du ”incheckningar”, klistermärken som ger dig något extra på de matställen som deltar i ÄlskaVår. Bara visa upp foldern med dina inklistrade märken när du beställer.

Samlar du ihop tre eller fler incheckningar under dagarna, kan du dessutom vara med och tävla om fantastiskt fina priser.

Läs mer om incheckningar och tävlingen via länken nedan.