Batra & Glans - 30 år tillsammans

Batra & Glans - 30 år tillsammans


I år är det 30 år sedan David Batra och Johan Glans blev bästa vänner. De träffades på en amatörtävling i standup, hamnade på delad första plats och resten är modern svensk underhållningshistoria. 9 och 10 maj besöker de två komikerna Brinova Arena Karlskrona kl. 19:30.

Boka
Under tre decennier har de älskade komikerna skapat oförglömlig humor, både tillsammans och var och en för sig, och det ska nu firas stort tillsammans med publiken med den nya scenshowen “Batra & Glans – 30 år tillsammans”. Detta blir Batras och Glans första humorshow som duo och det utlovas en härlig fest fullspäckad med sketcher, standup och improviserade infall.

David och Johan har pratat om att göra en scenshow tillsammans lika länge som de känt varandra. De har gjort otaliga projekt tillsammans genom åren, såsom “Kvarteret Skatan”, “Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”, men faktiskt aldrig en egen scenshow. Förrän nu. För första gången som en duo åker de i vår ut på turné med en helt ny humorshow för att fira sina tre decennier tillsammans som komiker. “Batra & Glans – 30 år tillsammans” har premiär lördag den 6 april i Halmstad och duon turnerar sedan året ut med showen

– I år är det exakt 30 år sen vi båda började med standup och lärde känna varann samtidigt. Det vill vi fira med en riktigt festlig show på turné! Det blir en maxad kväll med sketcher, standup och improviserade infall, säger Johan.

– Det känns fantastiskt att äntligen få göra en show ihop! Det kommer bli en hejdundrande fest. Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan.

– Det ska bli en dröm att åka runt i Sverige och möta våren tillsammans med sin bästis, säger David.

Föreställningens längd är ca 90 minuter. Ingen paus.
Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Biljetter - se länk nedan.
Pris: 725:- exkl. ev. serviceavgifter.