Blekinge Adventure Festival

Blekinge Adventure Festival


Blekinges äventyrsfestival är en helg full med friluftsäventyr för alla smaker. Nu är det dags för festivalens tredje år, och denna gång kommer den att pågå i hela Blekinge den 1-3 september 2023.

Vad är Blekinge Adventure Festival?
På programmet har aktiviteter genomförts på land och till havs för våghalsar, dig som söker lugnet och allt däremellan. Festivalen har helt enkelt varit en enda stor upplevelsearena för Blekinges utbud inom outdoor, äventyr och aktiv fritid. Det har varit allt från paddling och friluftsloppis till dykning och hinderbaneloppet Run OCR.

Passa på att prova något nytt!
Eftersom programmet är brett vågar vi lova att du hittar något som passar just dig. Här får du chansen att till exempel lära dig laga mat över öppen eld, övernatta i vindskydd, testa yoga eller känna magpirret i en ribbåt.

Kanske fastnar du stenhårt för dykning? Vi som bor här i Blekinge har ju hav och natur tätt intill så du har alla möjligheter att fortsätta med din nya ”grej” när festivalhelgen är över. Blekinge Adventure Festival ger dig möjlighet att hitta motivation och inspiration i den underbara miljö vi kallar "himma".

Dragsö Camping:
Kommer bjuda in olika företag att stå och informera på Dragsö Camping.
Tid och datum kommer längre fram.

WellNetWork:
Hälsodag på Skärva med fri entré, inspiration, föreläsningar, prova på, utställare och försäljning. Hälsodagen arrangeras av och med WellNetWorks medlemmar, som består av hälsoföretagare i Blekinge.
Lördag 2/9 kl. 10 - 16 Skärva ekobutik.

Gilla och håll koll: På Facebook hittar du inspiration och mera.
Ett gemensamt utomhusprogram för hela Blekinge kommer presenteras längre fram.

Boka din plats: Det är viktigt att du bokar en plats för de aktiviteter i programmet som kräver det (”anmälan krävs”). Bokningar görs hos respektive arrangör, bara följ länken i programmet eller kika på Facebook-sidan.