Energize Your Life - workshop med Janesh Vaidya

Energize Your Life - workshop med Janesh Vaidya


Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga eller ayurveda. Du kan medverka oavsett hälsotillstånd och ålder. Välkommen!

Boka
Efter pandemin är det många som önskar få en djupare insikt i sin hälsa och mer konkret hjälp att förbättra den vilket kräver en mer fokuserad atmosfär snarare än bara en underhållande föreläsning. Det är därför Janesh Vaidya i år har uppgraderat sin mest populära föreläsning, Energize Your Life, till en workshop,

I denna workshop kommer du att guidas av två experter inom detta område: Janesh Vaidya och Malin Barrling - författarna till en av de mest sålda yogaböckerna i Sverige: Yoga Är Min Terapi.

Janesh Vaidya, VD för Vaidyas Ayurveda Village i Kerala, södra Indien, är en inspirerande föreläsare och författare. Hans sju böcker har publicerats på svenska och översatts till ytterligare åtta språk.

Malin Barrling, ayurveda-yogaterapeut, har arbetat med yoga runt om i världen i 20 år. Hon skapar individuella yogaterapiprogram för sina klienters symtom samt utbildar framtida yogaterapeuter i att hjälpa människor att upprätthålla ett hälsosamt liv.

Temat i workshopen är hur man kan frigöra flödet av livsenergi genom att korrigera sin hållning. Under dygnets 24 timmar vistas vi människor naturligt i tre positioner - stående, sittande och liggande. På grund av vår moderna livsstil blir dessa tre ställningar onaturliga vilket leder till felaktiga kroppsfunktioner och därmed blockerar energin.

Workshopen är på engelska och lätt att förstå.

Plats: Amiralsgården Verstorp Karlskrona

Biljetter säljs via Tickster (Se länk nedan)