Tre Babblare

Jul & Kul med Babblarna


Succéerna med Babblarnas musikaler och över 600 spelade föreställningar fortsätter nu med en julföreställning! En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Boka
Det är jul i Babblarnas snövita värld! Äntligen är det dags att klä julgranen med julpynt och ljus. Barnen i publiken får hjälpa Klonk att gissa vad som finns i Babblarnas julklappar. Babblarna bakar pepparkakor, går Luciatåg och kan knappt vänta tills de får öppna sina julklappar! I denna sjung-med-musikal för småttingar får alla vara med och sjunga till våra mest älskade julvisor blandat med Babblarnas största hits!

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still.

Biljetter: Se länk nedan.
Pris: Barn: 170 SEK, vuxen: 195 SEK
Längd: ca 45 minuter

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.
Ta med sittkudde, till exempel en bälteskudde för bilen att sitta på.

Kvarstår restriktionerna gällande Covid- 19 och föreställningen tvingas ställas in på grund av detta, ges återköp exklusive serviceavgifter.

Information

Date/time