Julshow på JA Hotel

Julshow på JA Hotel


I vinter bjuder JA Hotel in till julbord med allt vad julen har att erbjuda på ett och samma bord. Under kvällen bjuds det även på högklassig underhållning av och med Anna Melander och Mia Moilanen från Folkrocksduon A.M.

Boka
A.M. har de senaste två åren kammat hem första platsen i P4 Nästa Blekinge och snabbt etablerat sig inom sin genre. Utöver detta har vi även kunnat se dessa två i diverse teater- och musikersammanhang, bl.a. I Verateatern samt Mia har turnerat med barnteater i regi av Musik i Blekinge och setts en hel del på landets rocksscenerna i ett gäng olika hårdrocksband och Anna har man kunnat se i olika sommarteatrar samt på Regionteaterns scen.

Med sig har dessa två även den eminenta kulturduon Elin och Mats Sandelius, med 30 års erfarenhet av revyscener runt om i Sverige och som tidigare gjort julshow i Karlshamn, på Eriksberg och i Karlskrona. De driver sedan långt tillbaka sitt egna produktionsbolag Sandelius Kultur och Nöje och har berikat Blekinges kulturliv med mängder utav produktioner. Från farser till Astrid Lindgrens fina historier har de satt upp på olika teaterscener i hela Sverige.

Denna unika kvartett kommer att bjuda på alltifrån sång, sketcher och ett quiz som kommer att pågå genom hela showen där publiken givetvis kommer att få agera tävlande och en vinnare kommer tillslut att koras och få ta emot en julklapp av självaste jultomten.

För att knyta ihop säcken så kommer, utöver denna härliga kvartett, partybandet Maniac att spela härliga dansanta och glada hits för alla sång- och danssugna. Maniac har underhållit på en massa fester, evenemang och festivaler under årens gång.

Dörrarna öppnar 18.30

Speldatum 24, 25 november samt 1, 2, 9 december.

Pris:
Julshowpaket:
- Julbord och Julshow: 995 kr/pers

Julshowpaket med boende:
- Logi (en natt med del i dubbelrum), frukostbuffé, Julshow och julbord: 1695 kr/pers