Karlskrona Skärgårdsfest - Lasse Stefanz

Karlskrona Skärgårdsfest - Lasse Stefanz


INVIGNINGSKALAS MED LASSE STEFANZ - FRI ENTRÉ
Karlskrona Skärgårdsfest 2023 invigs onsdagen den 2 augusti med traditionsenligt kroppkakekalas, konferencier och konsert med folkkärt dansband. I år är det digniteterna i Lasse Stefanz som kliver upp på Stora scenen och bjuder på invigningskonsert i två akter!

Boka
Lasse Stefanz har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och ett flera dokumentärer har gjorts genom åren. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Sedan Lasse Stefanz bildades för drygt 55 år sedan har de cementerat sin plats som sveriges och nordens absolut mest älskade dansband.

Hösten 2022 medverkade också bandets ikoniska frontman Olle Jönsson i TV4's Så Mycket Bättre vilket resulterade i en uppsjö av hyllade tolkningar av moderna hits, bl.a Norlie & KKV's 'Där jag hänger min hatt' och Darins 'En säng av rosor'.

"Äntligen! Som vi har längtat. Varje gång Lasse Stefanz kliver upp på scen blir det succé och garanterad feststämning. Onsdagens invigningskalas kunde inte få en bättre partykatalysator än en konsert detta legendariska dansband, vars karriär spänner över mer än ett halvt sekel! Är det inte helt otroligt?" Säger Fanny Nord från festivalkommittén.

Invigningskalaset Onsdag 2 augusti har fri entré - Men med ett festpass Torsdag-Lördag bjuds du även på kroppkakor med tillbehör under invigningskalaset.

Programpunkter, fler artister och spelschema släpps löpande på www.karlskronaskargardsfest.se