Klossfestivalen

Klossfestivalen


Den 25 maj kommer Klossfestivalen till Karlskrona och Brinova Arena. Det blir en lördag fylld med upplevelser för alla stora och små LEGO-entusiaster.

Boka
Klossfestivalen välkomnar stora och små LEGO-entusiaster till Karlskrona. Arrangörerna av evenemanget utlovar en lördag fylld av upplevelser, underhållning, kreativitet och spänning när Brinova Arena fylls av stora LEGO-hav, fantastiska byggen och möjlighet att få träffa olika LEGO-idoler.

- Det känns roligt och spännande att få välkomna Klossfestivalen till Karlskrona. Det är ett uppskattat evenemang, som sträcker sig över generationsgränserna och som är ett måste för alla stora och små, som tycker om LEGO. Vi tror att det här blir ett mycket uppskattat familjeevenemang, som kommer locka både Karlskronabor och tillresta besökare, säger Pär Israelsson, Karlskrona kommuns besöksnäringschef.

− Det känns fantastiskt att besöka Karlskrona med Klossfestivalen! Brinova Arena Karlskrona kommer passa oss jättebra och vi ser fram emot att få fylla arenan med miljontals legoklossar, säger Fredrik Novak, Klossfestivalens grundare.

Mer om Klossfestivalen:
Klossfestivalen arrangeras i Brinova Arena Karlskrona, lördagen 25 maj 2024, kl. 10.00 – 17.00. (kl. 9.00 - VIP biljetter)
Biljetter, se länk nedan.