En bild på två medlemmar ur bandet med en fullsatt publik i bakgrunden med texten 1974 Tribute to ABBA - The greatest hits tour

Konsert: 1974 ABBA Tribute Show - The Greatest Hits Tour


I över två decennier har de brittiska medlemmarna i 1974 Tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits.

Boka
Nu är de aktuella med deras största Sverige-turné hittills. Som ett de mest respekterade och hårt turnérande ABBA-tribute banden i världen har de spelat för alltifrån utsålda hus i Chile till 80 000 i publiken på Twickenham Stadium.

Bandet som består av Rob, Aileen, TJ och Jules har flera gånger fått beröm av medlemmar ur original-ABBA. Bland annat kom Agnetha Fältskog backstage en gång för att tacka och påpeka hur otroligt bra deras röster var. Den samlade erfarenheten i bandet är imponerande i sig och sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain, Rod Stewart mfl. Under 13 kvällar hösten 2022 kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori.

Pris:
495;-
Biljetterna går endast att köpa online via Kalmarsalen, se länk nedanför.

Plats:
Karlskrona Konserthusteatern

Datum:
29 september 2022, 19.30

Åldersgräns:
13 år

4 rullstolsplatser inkl. 1 fri ledsagare finns i mitten av rad 9 på främre parkett.