Konsert - The magical music of Harry Potter

Konsert - The magical music of Harry Potter


Den bästa musiken från Harry Potter filmerna!

Boka
Häxor, trollstavar och trollkarlar - de bästa sångerna och musiken från alla Harry Potter-filmer kommer till din stad! Den prisbelönta filmmusiken från en av de mest framgångsrika franchiserna i filmhistorien kommer nu som en unik konsertkväll till Karlskrona med en originalskådespelare, stjärnsolister, kör och symfoniorkester. Besökare kommer att uppleva de mest betydelsefulla musikaliska ögonblicken från Harry Potter: Programmet inkluderar filmmusiken av fyra gånger Oscarsvinnande kompositören John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper och Alexandre Desplat, samt det bästa från musiken från Harry Potter and the Cursed Child, som har fått många utmärkelser i London och New York.

Vår publikfavorit, vanligtvis en skådespelare från Weasley-familjen, ibland en annan stjärna från Harry Potter-franchisen och universumet, kommer att göra konserten oförglömlig med massor av skoj och god humor. Vår populära presentatör berättar om sina erfarenheter som skådespelare i Harry Potter, och om vänskap, äventyr och kärlek i den farliga världen av magiker. Besökare kan förvänta sig att bli förtrollade av avancerad ljus- och laserteknik samt en unik ljuddimension som garanterat ger dem gåshud. De visuella och magiska effekterna kommer att få hjärtat hos alla Harry Potter-fans att slå lite snabbare, samtidigt som de lyssnar på konserten.

John Williams (Star Wars, ET, Indiana Jones, Jurassic Park) komponerade musiken till de tre första filmerna, som den berömda 'Hedwig's Theme', leitmotivet för Harry Potter-filmerna, och 'Double Trouble', det klassiska Hogwarts-motivet med ett barnkör, samt de roliga 'Aunt Marge's Waltz' och 'Witches, Wands and Wizards'.

Titlar som 'Hogwarts Hymn' av Patrick Doyle, från den fjärde Harry Potter-filmen, påminner publiken om den mystiska och mörka världen av Triwizard Tournament. Nicholas Hooper komponerade 'Dumbledore's Farewell' för den femte och sjätte Harry Potter-filmen, vilket hjälpte till att forma och mogna Harry Potter-musiken, medan Alexandre Desplat skapade 'Lily's Theme' och har komponerat musiken för de två sista delarna av filmserien - en stor och oförglömlig final och musikalisk upplevelse.

Biljetter säljs endast online via Ticketmaster, rullstolsplatser bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje på 0776 - 70 77 77