mando diao

Konsert - Mando Diao


En kväll med Mando Diao - på svenska. NYTT DATUM – MANDO DIAO Det nya datumet för konserten i Karlskrona är 12 maj 2022. Konserten flyttas även från Brinova Arena till Konserthusteatern. Håll i biljetten – den är giltig för det nya datumet men ny platsinfo kommer skickas ut. För er som inte har möjlighet att uppleva konserten det nya datumet kommer mer information via den mailadress ni angav vid köp. Ansökan för eventuell återlösen av biljett ska göras till arrangören senast den 11 februari, 2022.

Boka
Strax innan sommaren släppte Mando Diao det hyllade albumet I solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Nya albumet gick rakt in på toppen av albumlistan, stannade på topp 40 hela sommaren och har hyllats unisont av svensk press. Hösten 2021 beger sig Mando Diao på turné i ett unikt och intimt format och spelar denna gång på konserthus runt om i Sverige – helt på svenska. En av nästa års absoluta höjdpunkter!

Mando Diao har onekligen satt sin prägel på svensk musik sedan de först intog den svenska rockscenen 2002. Ett band som alltid gått sin egen väg och följt sina visioner, något som resulterat i samarbetet med The Salazar Brothers på Give Me Fire och Gustaf Frödings 100 år gamla diktsamlingar på Infruset. Under karriärens gång har bandet bjudit på hyllade liveframträdanden och en bred sångkatalog som tagit både Sverige och resten av världen med storm.

Tider:
Insläpp foajé: 19.00

Insläpp salong: 19.30

Konsertstart: 20.00

Biljettpris:
Parkett, Rad 1-2 "VIP": 525kr + serviceavgift

Parkett, Rad 3-23 samt läktare: 475kr + serviceavgift

Tillgänglighetsanpassade platser:
Det finns ett antal tillgänglighetsanpassade platser med tillhörande ledsagarplats längst bak på parketten. Ledsagare går in gratis och behöver ej egen biljett.

Garderob:
Det finns möjlighet att hänga in jackor och väskor i arenans garderob.