Pensla & Pimpla på  Vattenborgen

Pensla & Pimpla på Vattenborgen


Upplev ett färgsprakande evenemang där konst och mat går hand i hand. Träffen fylls med måleri, inspirerande samtal, goda drycker och en smakmeny. Låter det spännande? Boka din plats redan nu!

Boka
Att måla medan du njuter av ett glas vin, smakar på en meny och minglar med andra, är en underbar kombination av kreativitet, avkoppling och samhörighet. Pensla & Pimpla är en upplevelse för alla som vågar måla utanför linjerna.

Prova något nytt – kom ensam, med vänner, kollegor eller familj och ha roligt. Oavsett om du är nybörjare, erfaren konstnär eller aldrig har målat så passar detta evenemang för alla. Inga förkunskaper krävs.

Bokning görs via länken nedan. Detta ger arrangörerna en klar bild av deltagarantalet och hjälper till med den slutliga planeringen och logistiken.

Välkommen till en kväll fylld av konst, samtal och smakupplevelser!

DATUM:
17 juli
30 juli
14 augusti

Paketpris: 795:- / 695:- alkoholfritt alternativ/ per person.
Vad du får:

- 3 timmars upplevelse.
- Konstnärligt ledarskap: under ledningen av en professionell konstnär får du chansen att utforska din kreativa sida och lära dig tekniken.
- Konstnärsmaterial: Vi tillhandahåller alla målningsmaterial. Med canvasdukar, paletter och en riklig mängd färger till förfogande, är det dags att låta kreativiteten flöda.
- Drycker: Under evenemanget serveras bubbel/vin/alkoholfritt, vilket kan inspirera till mer vågade penseldrag och färgval. Tre glas ingår i paketpriset.
- Smakmeny: Vattenborgen kommer att servera en läcker smakmeny för alla deltagare.
-> Förrätt bestående av Caesar salad.
-> Varmrätt. Bacon/Kantarellpasta, potatisgratäng med fläskfilé och kantarellsås.
-> Efterrätt. Cheesecake med jordgubbar.
Allt serveras som smakmeny vilket innebär mindre portioner än vid ordinarie måltid.
- Mingel: Träffa vänner, knyta kontakter och bli inspirerad.
- Ta hem ditt konstverk: Skapa ett konstverk under 3 timmar och ta det med dig hem.

Antal deltagare: Min 8 - Max 15

Boka din plats redan nu.

OBS! Garantera din plats genom att betala inträdet två dagar innan eventet. Detta ger arrangörerna en tydlig bild av deltagarantalet och underlättar den slutliga planeringen och logistiken.