KARLSKRONA PAINTBALL PARK - PRIMO VICTORIA! 1.jpg

Primo Victoria - Karlskrona Paintball Park


Färgglad paintballupplevelse med spel på både speedball- och skogsbana.

Välkomna att spela paintball i Karlskrona!
Vi erbjuder kompletta paintballpaket för svensexor, möhippor, barngrupper och kompisgäng med spel på olika banor och priser som tål att jämföras. Till de allra yngsta spelarna har vi speciellt framtagna markörer, JT SplatMaster, som passar tjejer och killar från 9 år och uppåt.
Vill ni grilla eller fortsätta festligheterna efter avslutat paintballspel står en grillplats och en mindre festlokal med musikanläggning till ert förfogande.
Önskar man hyra hem utrustning i stället för att spela paintball på våra banor kan man få ett komplett paintballpaket levererat för spel på egen mark. I paketet ingår markörer, magasin med 100 bollar, masker och fri luft till markörerna. Oavsett om ni bor i Blekinge, Skåne eller Småland är ni välkomna att hyra hem en paintballupplevelse till ett riktigt bra pris.
För en heldag både till lands och till sjöss rekommenderar vi ett aktivitetspaket bestående av actionladdad paintball med efterföljande avkoppling på en vedeldad bastuflotte. Paketet presenterar vi i samarbete med Karlskrona Bastuflotte. På vår anläggning ägnar ni er först åt ett par timmars färgglad paintball för att därefter uppleva havet från en bastuflotte. Bastuflotten är även utrustad med en vedeldad badtunna. Ett kanonpaket kryddat både med spänning och avslappning!

Karlskrona Paintball Park är belägen i Sveriges soligaste och vackraste skärgård med endast 20 minuters bilfärd från centrum.
Väl mött på paintballbanan!

Information