Royal Republic - The Royal Homecoming

Royal Republic - The Royal Homecoming


Efter en hyllad och slutsåld Europaturné har det blivit dags för Royal Republic att ta sig an den svenska hemmapubliken och den 16 december når segertåget Karlskrona och Brinova Arena.

Boka
Sedan debutalbumet ’We Are The Royal’ 2010 har de cementerat sin plats på den internationella rockscenen med sina karaktäristiska självhäftande rock-hits. På ett unikt sätt kombinerar de tunga, tajta riff med mästerligt välsnickrade refränger och texter som biter sig fast.

Idag har bandet släppt hela fem fullängdsalbum och en hel hög med hyllade singlar, spelat på de största europeiska rockfestivalerna och säljer på egen hand ut några av europas största rockklubbar. The Royal Homecoming blir en efterlängtad arenashow med extra allt i det malmöbaserade bandets andra hemstad Karlskrona efter att tidigare bl.a ha gjort hyllade spelningar i gamla Östersjöhallen, Karlskrona Konsthall och under Karlskrona Skärgårdsfest.

Det står nu också klart att bandet tar med sig tokhyllade STRÖM, växjöbördiga rockbandet som gjort sig kända för sin elektrifierande live-show, som “Special Guests”.

Biljetter
The Early Spacemachine Ticket – (Endast tillgängliga den första veckan efter biljettsläpp, till och med 11/4)

(Ståplats) – 395kr+serviceavgift
(Sittplats) – 495kr+serviceavgift

The Late Tommy Gun Ticket – (Tillgängliga fr.o.m 12/4)
(Ståplats) – 495kr+serviceavgift
(Sittplats) – 595kr+serviceavgift

Rullstolsbiljett bokas via mail till oskar@paraply.se – Rullstolsbiljett inkluderar en ledsagare.