solnedgång

Saltö After Beach - Utomhusbio


Vid 10 tillfällen i sommar visas det utomhusbio på Beachen

Den 14/6 är det premiär för årets upplaga av Saltö After Beach och då visar vi filmen EN DÖDGRÄVARES HUSTRU.

Handling:
Guled står utanför sjukhuset och inväntar ambulanserna. Har han tur har någon avlidit och Guled och de andra dödgrävarna kan tjäna lite pengar. Inget roligt jobb, men de har varandra. Guled har också Nasra, hustrun som han avgudar. Men Nasra är döende och i behov av en njurtransplantation som de absolut inte har råd med. Det finns en lösning, men det vill Nasra inte höra talas om. Istället väljer hon att njuta av varje minut hon har kvar i livet. För Guled däremot finns inga gränser för vad han kan göra för att rädda sin hustru.

Medelhavsfeber - 21/6 kl. 21:30
Handling:
Waleed drömmer om att bli författare, hans grubblande över meningen med livet gör att hans familj börjar tröttna på honom. När han utvecklar en ny vänskap med sin småkriminella granne börjar det hända saker.

The Good Driver - 28/6 kl. 21:30
Handling:
Ivan jobbar som taxichaufför på en bulgarisk turistort vid Svarta Havet. Ivans son bor kvar i Finland tillsammans med hans exfru. Snart fyller sonen 18 år och Ivan beslutar sig för att återvända hem och gottgöra för tidigare misstag.

Storm - 5/7 kl. 21:30
Handling:
Ett nervkittlande psykologiskt thrillerdrama om en ensamstående mamma som tvingas ompröva sin relation till sin 10-åriga dotter.

Godland - 12/7 kl. 21:30
Handling:
Den unge ambitiösa prästen Lukas skickas i slutet på 1800-talet till Island för att ta över en församling. Bemötandet är allt annat än välkomnande för att inte tala om resan dit som vänder upp och ner på det mesta.

Pissa i motvind - 19/7 kl. 21:30
Handling:
En filminspelning är på gång i Picasso, ett miljonprogramsområde i norra Frankrike. De söker ungdomar till rollerna och köns till provfilmningen ringlar lång. När valet faller på områdets "riktiga" värstingar, så kan allt hända.

En persikolund i Katalonien - 26/7 kl. 21:30
Handling:
Persiko-säsongen är i full gång i Alcarras, en liten by i Katalonien. Just då kommer en ny generation av ägare som har helt andra planer för området.

Hit the road - 9/8 kl. 21:30
Handling:
En kärleksfull, men kaotisk familj är på bilresa genom ett bergigt landskap.

Kupé nr. 6 - 16/8 kl. 21:30
Handling:
Laura pluggar arkeologi i Moskva och bestämmer sig för att äntligen få se de unika hällristningarna han så länge varit besatt av. Hon kysser sin flickvän adjö och hoppar på tåget. I tågkupén möter hon en fåordig vodkahalsande ryss. Inte precis kärlek vid första ögonkastet.

The man who sold his skin - 26/8 kl. 21:30
Handling:
Sam Ali har flytt från kriget i Syrien till Libanon, men ser ingen framtid där. Han drömmer om ett liv i Europa tillsammans med sitt livs kärlek. Plötsligt får han ett oväntat erbjudande.


Hitta till Saltö After Beach
Bil: Ställ in din GPS på Hasslövägen/Saltö
P-plats vid fotbollsplanen