The Show: A Tribute to ABBA - 50 Years Celebration

The Show: A Tribute to ABBA - 50 Years Celebration


50 år sedan ABBA:s historiska vinst i Eurovision Song Contest i Brighton. Genombrottet var monumentalt och förändrade svensk musik för alltid! Nu har du chansen att uppleva hyllningskonserten framförd av tribute bandet Waterloo.

Boka
Den 6 april 1974 vinner ABBA Eurovision Song Contest med låten ”Waterloo” i Brighton – ett historiskt ögonblick som skall komma att markera startskottet på en legendarisk karriär. De följande åren kom sedan att kantas av en imponerande rad globala hits, som ledde till gruppens stjärnstatus och stora påverkan inom då- och nutidens musikindustri. ABBA blev världssäljande artister och endast The Beatles kan mäta sig med deras framgångar.
2024 är det 50 år sedan ABBAs stora genombrott och det firar vi med jubileumsföreställningen THE SHOW – A Tribute to ABBA där alla deras största hits kommer att spelas. På denna livekonsert får vi följa ABBA från deras Eurovision-vinst till slutet av deras karriär 1982. Följ med på en oförglömlig kväll där du få chansen att uppleva den autentiska konserten med känslan av att verkligen har bevittnat ABBA live.

THE SHOW leds av de svenska sångerskorna Katja Nord och Camilla Dahlin som inte bara ser ut som originalmedlemmarna i ABBA utan även låter så likt Frida och Agnetha att även de mest kritiska fansen imponeras.

Waterloo:
Hyllningsbandet Waterloo startades 1996 av Katja Nord och Camilla Dahlin med målet att vara så lika originalet som möjligt och ge publiken en känsla av att de ser ABBA live på scen igen. De frågade Björn Ulvaeus och Benny Andersson om lov och fick det. 1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna” att likna ABBA. Detta gjorde att de kom till finalen i Manchester- ”Stars-in Euro Eye.

Kom och ta del utav den magiska stämningen denna afton!

Datum: lördag 15 juni
Plats: Hoglands park (inhägnat)
Start: 19.00

Åldersgräns: 18 år
Pris: Från 450 kr inkl, service avgift.
Biljetterna säljs endast online via biljettkiosken.se, se bokningslänken nedanför.