Lista

GRATIS!
Hi-story app, bild på en mobil med appen

Interaktiva guideturer i mobilen

Gratis guidetur direkt i din smart-phone! Världsarvet Karlskrona förmedlar levande berättelser som du kan lyssna på eller läsa när du är i Karlskrona. Ladda ner Hi-Story appen, sen kan du välja på olika berättelse från olika platser du besöker.

Läs mer
Bil och porslinsmuseum

TVÅ MUSEER UNDER SAMMA TAK

Två unika samlingar i Albinsson och Sjöbergs verksamhet, bil- och porslinsmuseer. Bilmuseet har en stor spännvidd, med bl.a. bilar som Kung Gustav VI Adolfs Cadillac från -57, Olof Palmes sista bil, samt unika sportbilar, tävlingsbilar mm. I en del av museet visas i år en Beatlesutställning, ”Beatles, inte bara musik”. Porslinsmuseet i den gamla porslinsfabrikens kolkällare visar Karlskrona Porslinsfabriks produktion 1918-1968, 50 år av design och industrihistoria. Årets temautställning handlar om Karlskronasonen Erik Höglunds design i glas, smide och trä.

Läs mer om de två museerna här
Flygbild av Brinova Arena Karlskrona

Bokning av Karlskrona kommuns anläggningar och lokaler

Här kan du söka lediga tider i Karlskrona kommuns idrottshallar, gymnastiksalar, fotbollsplaner, ishallar och samlingslokaler. Sök via ett schema eller i en sammanställd lista med lediga tider. Markera den tid som du är intresserad av och skicka in en bokningsförfrågan. Du behöver inte logga in för att göra en bokningsförfrågan.

Läs mer och boka

Enskild CBIS produkt

CBIS lista - Events