Sommarfesten på Trummenäs - UNO SVENNINGSSON

Sommarfesten på Trummenäs - UNO SVENNINGSSON


Den 1 juli arrangeras en ny konsert vid namn "Sommarfesten på Trummenäs" i samarbete med Trummenäs GK. Det kommer bjudas på underhållning från kl 18:00 på området fram tills dess att Uno Svenningsson kliver upp på scen kl 22:00.

Boka
Den artist som är huvudpersonen för denna upplagan är ingen mindre än den folkkära Uno Svenningsson!
Uno Svenningsson har varit artist i mer än halva sitt liv. Han är en av Sveriges mest respekterade låtskrivare, och erkänd för sin unika röst.
Det var tillsammans med bandet Freda’ som Unos resa började – efter bara tre-fyra gig prydde de plötsligt helsidor i Sveriges största tidningar. Det stora genombrottet kom med singeln ”Vindarna”, och 1991 mottog bandet en Grammis i kategorin ”Årets rockgrupp”.
Genom åren har Uno släppt ett tiotal album och flera populära singlar som Vågorna, och efter sin medverkan i ”Så Mycket Bättre”2017, radiohiten” Du kommer ångra det här”. I samarbete med sin son Mark, har singeln ”Bara få höra din röst” nått radiolistorna i år.

Sommaren 2023 åker han ut på turné med Gyllene Tider. Publiken kommer att få höra klassiska låtar från hela karriären, och naturligtvis dom nya från kommande album som släpps i juni.


Biljettpris:
Earlybirds: 395 SEK (begränsad antal earlybirds- biljetter)
Ordinarie: 445 SEK
Barn från 7-13 år : 195 SEK
Gratis för barn upp till 6 år fyllda

Biljetter säljs hos oss på Karlskrona turistcenter, samt online via Nortic, se länk nedan.