Stenhälla Bed & Breakfast

Stenhälla Bed & Breakfast


Stenhälla Bed & Breakfast ligger utanför Holmsjö, norr om Karlskrona, precis vid en vacker sjö.

3 mil norr om Karlskrona ligger Stenhälla Gård, en gammal kursgård som nu har restaurerats för B&B-verksamhet. Byggnaden ligger naturskönt direkt vid sjön Alljungen, som är känd för sitt fina vatten och de vackra omkringliggande strövstigarna där en del av Blekingeleden ingår.

150 meter bakom stenhällarna ligger den stora badplatsen med lekplats och bryggor.
Här finns alla möjligheter till bad, fiske, kanotpaddling, grillning, vandring m.m.

Stenhälla Bed & Breakfast kan tillhandahålla grillpaket eller matsäck. Naturligtvis kan du hyra båt, fiskeredskap, kanot och cyklar. Allt för en lyckad vistelse.

Det spelar ingen roll om du är morgonpigg eller sjusovare. En riklig frukost väntar på dig i uterummet med utsikt över sjön. Naturligtvis kan Stenhälla Bed & Breakfast även servera specialkost som t.ex gluten- eller laktosfritt.

Huset är utrustat med bredband så du kan arbeta eller surfa på nätet under din vistelse här hos oss. Ta bara med din egen dator eller Ipad. Du har också möjlighet att titta på ditt favoritprogram på tv. Egen nyckel till ytterdörren gör att du kan komma och gå som du själv vill.

Barnsäng och barnstol finns efter behov.

Stenhälla Bed & Breakfast erbjuder även en fritidsstuga med fyra bäddar och självhushållning. Huset är vinterisolerat. Här kan du uppleva den ljuvliga hösten med svampplockning, vintern i pulsande snö, våren med backar fulla av vitsippor och liljekonvalj och en lång lat sommar.

För priser och mer information se hemsidan nedan.

Information