Inom familjen

Teater - Inom familjen


En mordgåta, ett spänningsdrama, en deckare och en saga. En familj som måste dö för att kunna börja leva.

Boka
Larmet går på bygdegården och Anitra och Alain beger sig dit för att se vad som utlöst det. Väl där möts de av en maskerad person och bara sekunder senare ligger Alain död på golvet och Anitra är svårt skadad. Hon släpar sig hem till sina två söner, den ene har en trave pizzakartonger staplade upp till taket, den andre har en sportbag fylld med pengar.

Tillsammans sätter de sig ner och försöker bena ut vem det var som mördade Alain och försökte mörda Anitra. Under tiden de försöker lösa mordet dyker det upp andra, väl bevarade hemligheter - vad har Alains bror för relation till Anitra? Varför har den ene brodern börjat löpträna varje dag? Vad är det för hantverkare hos den andre brodern? Och vem är det som ringer i telefonen och kommer med information som ingen av dem känner till? Var det verkligen bara en person som höll i vapnet?

Borde inte polisen ta tag i det här, tänker du.
Borde inte några experter dra på sig sina handskar, starta en utredning, en förundersökning, förhöra vittnen, undersöka brottsplatsen?

Nej, så funkar det inte på den här platsen, på den här bygdegården. Här löser vi saker inom familjen. Och vi håller polisen utanför det här.

Entré:
Vuxen - 250 kr
Vuxen med scenpass - 200 kr
Ungdom t o m 25 år - 100 kr
Ungdom med scenpass - 50 kr

Biljetterna går att köpa på Turistcentret eller online via Nortic, se bokningslänk.