Tom Waits kväll med Soft Bonemachine – Live i vardagsrummet

Tom Waits kväll med Soft Bonemachine – Live i vardagsrummet


Den 24 februari kommer trion Soft Bonemachine till Live i vardagsrummet för att förgylla kvällen med sina tolkningar av Tom Waits otroliga låtskatt.

Boka
Tom Waits tidiga karriär präglades av en mer traditionell singer-songwriter-approach med album som “Closing Time” (1973) och “Heart of Saturday Night” (1974). Men det var med albumet “Swordfishtrombones” (1983) som hans musik tog en dramatisk vändning. Han började experimentera med ljudlandskap, inkluderade ovanliga instrument och skapade låtar som var kantiga, mörka och fulla av berättelser om nattens skumma underland.

Soft Bonemachine, är trion som utmanar både sig själva och publiken med annorlunda och smakfulla tolkningar av den fantastiska artisten Tom Waits. Även snarlika, träffsäkra versioner presenteras och utlovar konvertering för den oinvigde samt att tillfredsställa den kräsna och knocka den nördiga publiken!

Douglas Unger sång, Fredrik Hermansson piano & Andreas Lundhäll bas är alla musiker med förankring till Stockholm där de arbetat ihop i olika konstellationer. De har till viss del även skrivit musik tillsammans men också medverkat med andra artister som Zara Larsson, Ane Brun, Henrik Dorsin och Tomas Andersson Wij.

Hålltider:
19.00 – Baren i foajén på The Pot öppnar
19.30 – Dörrar till vardagsrummet
20.00 – Konsert

Biljetter:
295:-

Information

Date/time