Vinprovning hos Restaurang Havsviken


Välkomna till höstens tredje provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 29 oktober. Denna gång inspireras trerättersmenyn av höstens och vinterns smaker. Till detta serveras noga utvalda viner för att höja smaken på maten.

Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

MENY
Välkomstdrink
Förrätt: Tre toasts, en toast med chilimarinerade kräftstjärtar. Bresaola med tapenade och soltorkade tomater. Manchego-ost, honung- och päronvinäger.
Varmrätt: Flankstek med råstekt potatis, rostad vitlökssås och säsongens grönt.
Dessert: Äppelkompott med smuldeg och vaniljsås. Serveras med kaffe/te.

Pris:
585:- per kuvert
Begränsat antal platser till 60 personer.

Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 25/10. Anmälan är bindande.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder arrangören plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad. Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.

Mycket välkomna!

Date/time