Vinprovning på Restaurang Havsviken

Vinprovning på Restaurang Havsviken


Välkomna till septembers provning som kommer genomföras av Lars Nielsen den 30 september kl. 19:00. Denna gång inspireras trerättersmenyn av höstens smaker. Menyn serveras tillsammans med ett vitt vin och tre röda viner som är noga utvalda för att höja smaken på maten.

Lars Nielsen är restaurangchef på Restaurang Havsviken och har flera års erfarenhet inom vin och dryck. Han skriver vinartiklar i tidningen SUCCE och i Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri.

Pris: 595:- per kuvert

Anmälan är bindande och görs genom mail till lars@havsviken.se.

Begränsat antal platser till 65 personer.

För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuds plats i minibuss och bil ifrån Rådhuset på
Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast plats om ni föranmält till lars@havsviken.se
Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen info@dragso.se

Information

Date/time