Shopping. Mitt i skärgården

Shopping i Karlskrona

Shopping i Karlskronas centrum
Mitt i skärgården, möts du av gallerior, designbutiker, delikatessbutiker, konstgallerier och torghandel. Många butiker finns samlade längs och omkring de båda gågatorna Ronnebygatan och Borgmästargatan. Glöm inte bort att kika in på sidogatorna, så du inte missar några pärlor. I Karlskrona finns det över 200 butiker och utbudet är varierat med allt från kända varumärken och kedjor till unika, lokala butiker med handplockat utbud.

Shopping utanför centrum
Strax utanför centrum finns det mer shoppingmöjligheter. Flera större handelsområden, t.ex Amiralen och Slottsbacken, erbjuder butiker för hela familjen. Klädbutiker, restauranger, systembolag, apotek, möbelvaruhus, heminredning och elektronikkedjor är också etablerade här. I Handelsområdet Stadträdgården finns butikerna Biltema, Hööks, Ö&B, Stadium Outlet och Jula.

Torghandel på Stortorget

I Karlskrona bedrivs en blomstrande torghandel på Stortorget mitt i centrum, främst onsdagar, fredagar och lördagar. Torghandeln i Karlskrona har långa traditioner och är ett populärt och uppskattat sätt att handla bl a närproducerade blommor, bär, ägg, frukt och grönsaker. 
Vardagar och lördagar: 8:00-15:00. (Cirka tider, med reservation för vissa förändringar.)