Evenemang i Karlskrona

25 maj
27 maj

South Swedish Rally Karlskrona

South Swedish Rally anordnas även i år med Karlskrona som utgångspunkten.

4 feb

Brynolf & Ljung - Hokus Pokus Motherf*ckers!

Tillsammans tänjer Peter Brunjolf och Jonas Ljung på gränserna för hur en magishow kan se ut. Humor, psykologisk vilseledning och fingerfärdighet kombineras i ett högt tempo med storslagna illusioner och specialeffekter.

8 apr

Körberg & Dalle på turné!

Körberg & Dalle tar succén från Stockholm på Sverigeturné.

30 jan

Johann Strauss Galakonsert

Återvänd till glädjen och glamouren i 1800-talets Wien med denna sprudlande galakonsert med världskända valser, polkor och marscher av valskungen Johann Strauss.

26 apr

The Simon and Garfunkel Story

Europas största och mest framgångsrika show med Simon och Garfunkels musik och ett fullt liveband.

31 mar

Från Broadway till Duvemåla

Välkommen till succékonserten med några av Sveriges mest etablerade musikalartister, där stora röster och stora känslor drabbar samman i en kavalkad av musik från världens största musikaler.

24 mar

Konsert - Queenie Forever

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen. År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största Queen – festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.

6 apr

Jonas Gardell - 30 år tillsammans

Jonas Gardell är ensam på scenen men tillsammans. Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark.

26 feb

Musical Highlights 2017

De bästa musikalhitsen får du nu i en show!

3 mar

Takida & Stiftelsen + support

Takida och Stiftelsen ger sig i vår ut på en gemensam arenaturné. Under en fullspäckad konsertkväll tar man hjälp av bandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star och bjuder in till en helkväll.

25 mar

Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wij till Karlskrona

17 mar

Konsert - Tommy Nilsson

Intim, lycklig och storslagen, kommer Tommy Nilsson tillbaka till publiken under 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock´n roll.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!