Evenemang i Karlskrona

9 sep
10 sep

Räkfrossa ombord på Gåsefjärden

Följ med M/F Gåsefjärden ut i vår vackra skärgård och njut av en härlig räkfrossa ombord.

4 nov
5 nov

Teater - Jäkelskap i kikar´n

Succégänget från Vallarna firar 20 år med jubileumsfars och stor ensemble! Den nyskrivna jubileumsfarsen Jäkelskap i Kikar´n blev hyllad av både press och publik när den spelades inför fulla bänkrader på Vallarna i somras.

28 aug

Aspö Kulturrunda

Aspö Kulturforum arrangerar Kulturrundan.

17 sep

Orup - Viva la POP!

Orup till Karlskrona i höst - inleder ny stor arenaturné med premiär i Karlskrona den 17 september.

3 sep

Glasevent - Glastornet 10 år

Glaskonstnären Malin Mena firar 10-års jubileum i Glastornet Studioglashytta och kommer dagen till ära firar detta med olika aktiviteter.

26 okt

Karsten Torebjer - Psychic medium LIVE!

Hur vet man om ens svärmor är en zombie? Är det läskiga ljudet hemma ett spöke eller bara grannarna som ligger lite? Har du träningsvärk eller försöker djävulen ta över din kropp? Karsten Torebjer vet svaren!

29 sep

Nisse Landgren & Jan Lundgren - Stjärnmöte

Dessa två giganter inom svensk jazzmusik tar oss denna kväll med på en fantastik resa mellan de svängigaste beaten och de mjukaste tongångarna.

7 okt

Thomas Petersson - Tillbaka i verkligheten

Efter de senaste succéerna med Best of och skakad inte störd, är det nu äntligen dags för denna sympatiske hallännings tredje komiska monolog "Tillbaka i verkligheten".

29 okt

Pumpafestival

Årets säsong för Wämöparken lider mot sitt slut och pumpafestivalen avslutar det hela med ett härligt spektakel för hela familjen.

2 nov
5 nov

Höstlovskul 2016 - Gastarna på Gården

En helkväll bland sagor, monster, mat och kusliga historier. Smyg på gastar, vittror och mylingar i den kusliga höstkvällen, om du vågar... Muhaha!

25 sep

Pippi Långstrump - Familjeteater

Följ med när Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans, spänning och massor av skratt för hela familjen.

29 okt

Rock of 80’s

Arenaturnén Rock of 80's tar i höst med den svenska publiken på en tidsresa till åttiotalet.

28 aug
31 aug

Instagramtävling - Årets sommarbild 2016

Visit Karlskronas ”Årets sommarbild” är återkommande fototävling som engagerar både invånare och turister. Nu har du chansen igen att delta för att vinna heder och fina priser!

23 okt

En skam för Sverige 2 - Magnus Betnér och Soran Ismail

Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med "En skam för Sverige" under 2013 och den gemensamma turnén såldes ut över hela landet! Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren "En skam för Sverige 2”.

28 okt
29 okt

From Sammy with love

Tillbaks till 60-talets USA när apartheid fortfarande rådde i USA får vi följa SAMMY DAVIS JR från 3 års ålder. En livsresa kantad av utanförskap, framgångar, stjärntillvaro och ensamhet.

22 okt

Konsert - Be Bop A Luba Back to the 50`s

Peter Jezewski som tidigare var medlem och sångare i The Boppers har nått stor framgång med denna show. Här får man de bästa godbitarna och melodierna från det glada 50-60 talet och succén är ett faktum.

19 okt
22 okt

International Street Market 2016

Internationell mat-maknad - "Geraud Markets Scandinavia".

3 sep

S:T Jacobi Marknad 2016

En gammaldags marknad med tradition & kvalitet.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!