Evenemang i Karlskrona

9 dec

Pul So - flamencoföreställning

Pul So är en flamencoföreställning som utgår från något så essentiellt som hjärtats bultande.

22 nov

Christmas Night

Christmas Night - En julkonsert med Magnus Carlsson, Elisa Lindström, Sofia Källgren & Tommy Nilsson!

21 nov

Marinens Musikkår - Två Marina Musikkårer

Marinens Musikkår spelar i Sparresalen!

16 nov

Brynolf & Ljung - Cirkeln

Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner - det här kan inte vara en slump.

15 dec
16 dec

Kustvägens Julsafari - mellan Torhamn & Kristianopel

Kustvägens Julsafari äger rum den 15 - 16 december kl 11:00 - 16:00.

12 dec
16 dec

SM i konståkning 2018

Karlskrona Allmänna Skridskoklubb och Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till SM-veckan i konståkning 2018/2019 – Svenska Mästerskapen 2018, i NKT Arena den 13-16 december 2018.

23 nov

Glenn Miller Orchestra - Julkonsert

Säcken är packad med låtar ur Glenn Millers fantastiska repertoar samt ett antal senare skrivna musikarrangemang på julmelodier. Om du älskar Glenn Millers musik, att svänga till julklassiker och en väldigt bra show, ja då är detta showen för dig!

28 dec
29 dec

Konsert - Stilla Nätters Kapell

I år intar Stilla Nätters Kapell anrikt industrikvarter i Nättraby. Musiken står som vanligt i centrum men med med en unik och udda konsertmiljö öppnar sig helt nya möjligheter.

30 nov

Länge leve Sven-Ingvars

Det blir en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar ochy bortglömda skatter, allt stöp i en vördande form till bandets ledstjärna Sven-Erik Magnusson.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!