Picknick på bryggan framför Brändaholm

Evenemang i Karlskrona

7 okt

Thomas Petersson - Tillbaka i verkligheten

Efter de senaste succéerna med Best of och skakad inte störd, är det nu äntligen dags för denna sympatiske hallännings tredje komiska monolog "Tillbaka i verkligheten".

2 nov
5 nov

Höstlovskul 2016 - Gastarna på Gården

En helkväll bland sagor, monster, mat och kusliga historier. Smyg på gastar, vittror och mylingar i den kusliga höstkvällen, om du vågar... Muhaha!

22 okt

Konsert - Be Bop A Luba Back to the 50's

Peter Jezewski som tidigare var medlem och sångare i The Boppers har nått stor framgång med denna show. Här får man de bästa godbitarna och melodierna från det glada 50-60 talet och succén är ett faktum.

4 nov
5 nov

Teater - Jäkelskap i kikar´n

Succégänget från Vallarna firar 20 år med jubileumsfars och stor ensemble! Den nyskrivna jubileumsfarsen Jäkelskap i Kikar´n blev hyllad av både press och publik när den spelades inför fulla bänkrader på Vallarna i somras.

28 okt
29 okt

From Sammy with love

Tillbaks till 60-talets USA när apartheid fortfarande rådde i USA får vi följa SAMMY DAVIS JR från 3 års ålder. En livsresa kantad av utanförskap, framgångar, stjärntillvaro och ensamhet.

29 okt

Rock of 80’s

Arenaturnén Rock of 80's tar i höst med den svenska publiken på en tidsresa till åttiotalet.

26 sep
9 okt

Utställning - Årets sommarbild finalister

Nu är det dags att börja rösta på din favorit i vår Instagram-tävling ”Årets sommarbild 2016”!

1 okt

Krogrunda i Karlskrona

Vandra mellan Karlskrona krogar för smakupplevelser!

28 sep
29 sep

Nisse Landgren & Jan Lundgren - Stjärnmöte

Dessa två giganter inom svensk jazzmusik tar oss denna kväll med på en fantastik resa mellan de svängigaste beaten och de mjukaste tongångarna.

6 okt
9 okt

Oktoberfest på The Fox & Anchor

Nu har det återigen blivit dags för den traditionella oktoberfesten på The Fox & Anchor!

19 okt

Mikael Wiehe - Konsert

Upplev Mikael Wiehe på Konserthusteatern i Karlskrona. Tillsammans med Ola Gustafsson, Christer Karlsson samt Stråkkapellet kommer de bjuda på en fantastisk kväll.

29 okt

Pumpafestival

Årets säsong för Wämöparken lider mot sitt slut och pumpafestivalen avslutar det hela med ett härligt spektakel för hela familjen.

11 nov

Konsert - Silvana Imam

Efter ett 2016 fyllt av priser, utmärkelser, spelningar, albumsläpp och sommarprat åker Silvana Imam ut på höstturné. Turnén, som fått namnet "Regnbågsfärger Över Sverige" Tour kommer till Karlskrona och Konsthallen den 11 november.

13 okt
14 okt

Näringslivsdagen 2016

Välkommen till ABB Arena Karlskrona och den tolfte upplagan av Näringslivsdagen, regionens stora företagsmässa!

19 okt
22 okt

International Street Market 2016

Internationell mat-maknad - "Geraud Markets Scandinavia".

23 okt

En skam för Sverige 2 - Magnus Betnér och Soran Ismail

Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med "En skam för Sverige" under 2013 och den gemensamma turnén såldes ut över hela landet! Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren "En skam för Sverige 2”.

26 okt

Karsten Torebjer - Psychic medium LIVE!

Hur vet man om ens svärmor är en zombie? Är det läskiga ljudet hemma ett spöke eller bara grannarna som ligger lite? Har du träningsvärk eller försöker djävulen ta över din kropp? Karsten Torebjer vet svaren!

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!