Till dig som är besöksnäringsaktör i Karlskrona - Vi har skapat en gemensam sida på anledning av COVID-19 för att erbjuda dig som företagare samlad information och inspiration. Sidan uppdateras löpande med planer, idéer och goda exempel från besöksnäringen här hemma och i världen i övrigt.


 

Evenemang i Karlskrona

1 aug

Lukas Graham - Karlskrona Skärgårdsfest

Lukas Grahams framgångssaga är smått osannolik. Efter release av låten “7 years” 2016 visste framgångarna inga gränser. Bandet blev det första danska bandet någonsin att passera en miljard streams för en enstaka låt, de har toppat listorna i 13 länder.

5 dec

Konsert - A Tribute to Dire Straits - The Brothers in Arms tour

Nu är det återigen dags för publiksuccén A Tribute to Dire Straits att åka ut på de svenska vägarna. Den här gången för att hylla det legendariska albumet Brothers in arms.

28 jul

Jill Johnson - Karlskrona Skärgårdsfest

Jill Johnson gör unik konsert på Karlskrona Skärgårdsfest.

31 jul

The Ark - Karlskrona skärgårdsfest

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné. Det är 20 år sedan The Ark gjorde sitt stora genombrott med låten “It Takes a Fool to Remain Sane”. I sommar är The Ark tillbaka med en exklusiv sommarturné och den 31 juli kommer de till Karlskrona Skärgårdsfest och bjuder på en maxad hitkavalkad.

6 apr
3 maj

Bokstavsjakten - Karlskrona SOK

Ge er ut på bokstavsjakt i skogen med hjälp av en karta!

16 maj
17 maj

Sparrissafari 2020

"Så mycket mer än bara sparris"

8 apr

Pynta påskträdet i City!

Pynta påskträdet på Stortorget!

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder!  #visitkarlskrona 

#visitkarlskrona på Instagram