Njut av hösten i Karlskrona!

Evenemang i Karlskrona

28 okt
29 okt

From Sammy with love

Tillbaks till 60-talets USA när apartheid fortfarande rådde i USA får vi följa SAMMY DAVIS JR från 3 års ålder. En livsresa kantad av utanförskap, framgångar, stjärntillvaro och ensamhet.

29 okt

Rock of 80’s

Arenaturnén Rock of 80's tar i höst med den svenska publiken på en tidsresa till åttiotalet.

2 nov
5 nov

Höstlovskul 2016 - Gastarna på Gården

En helkväll bland sagor, monster, mat och kusliga historier. Smyg på gastar, vittror och mylingar i den kusliga höstkvällen, om du vågar... Muhaha!

24 nov

BOK16 - Karlskronas bokevent

Möt fem höstaktuella författare som berättar om sina senaste böcker och sitt författarskap.

4 nov
5 nov

Teater - Jäkelskap i kikar´n

Succégänget från Vallarna firar 20 år med jubileumsfars och stor ensemble! Den nyskrivna jubileumsfarsen Jäkelskap i Kikar´n blev hyllad av både press och publik när den spelades inför fulla bänkrader på Vallarna i somras.

29 okt
5 nov

Höstlovskul - Boda Booooo

Välkommen till Boda Booooo, om Du vågar!

11 nov

Konsert - Silvana Imam

Efter ett 2016 fyllt av priser, utmärkelser, spelningar, albumsläpp och sommarprat åker Silvana Imam ut på höstturné. Turnén, som fått namnet "Regnbågsfärger Över Sverige" Tour kommer till Karlskrona och Konsthallen den 11 november.

29 okt

Pumpafestival i Wämöparken

För fjärde året i rad bjuder Wämöparken på en höstlig pumpafestival med både mysiga och kusliga aktiviteter för hela familjen inför den stundande allhelgonahelgen.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!