ARK56

Du är här nu

ARK 56 - Länkade kustleder genom Blekinge i ett Unesco biosfärområde. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser. Läs mer här.

Evenemang i Karlskrona

22 nov

Woodstock 50 år!

Konserten är en hyllning till Woodstock, till musiken som framfördes och till känslan och stämningen som denna festival framkallade, och som fortfarande lever kvar, även om vi måste påminnas om den lite då och då.

28 dec
29 dec

Konsert - Stilla nätters kapell

Fler biljetter släpps till Stilla Nätters Kapell! Biljetterna till årets föreställningar sålde slut rekordsnabbt! Imorgon 20 nov kl 16.00 släpps 50 biljetter per föreställning via paraplyproduktion.se/biljetter och Karlskrona Turistbyrå.

24 nov

Luciakonsert med Coeur Madame och Hemvärnets Musikkår

Lions Club Karlskrona bjuder in till Luciakonsert

23 nov

Julkonsert - Sten & Stanley

Dags igen för Lyckebys traditionella julevenemang.

24 jan

Konsert - Takida firar 20 år!

Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! 24 januari 2020 besöker deras ”20th Anniversary Tour” Brinova Arena Karlskrona för att bjuda på första konserten sedan arenan stod klar tidigare i år!

29 nov

Mikael Wiehe & Ebba Forsberg - tolkar Dylan på svenska

Hösten 2019 ger sig Mikael Wiehe och Ebba Forsberg ut på en nordisk turné där de tolkar Bob Dylan på svenska.

30 nov

Julkonsert - Doug Seegers

Nu är det dags igen! Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturné, denna gång med namnet Country Christmas. Den 30 november besöker han Jämjö Kyrka.

30 nov
30 nov

Konsert - Christmas night

Efter succén 2018 är det nu dags för ännu en Christmas night 2019.

21 nov

Bokkväll 2019

Äntligen är succén tillbaka! Den efterfrågade Bokkvällen med författare som gästar är än en gång tillbaka i Karlskrona, och denna gång är det på en ny plats, nämligen Rydows Bazar på Borgmästaregatan 17.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.

Karlskrona skärgård segelbåt


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!