Till dig som är besöksnäringsaktör i Karlskrona - Vi har skapat en gemensam sida på anledning av COVID-19 för att erbjuda dig som företagare samlad information och inspiration. Sidan uppdateras löpande med planer, idéer och goda exempel från besöksnäringen här hemma och i världen i övrigt.


 

Evenemang i Karlskrona

1 aug

Lukas Graham - Karlskrona Skärgårdsfest

Lukas Grahams framgångssaga är smått osannolik. Efter release av låten “7 years” 2016 visste framgångarna inga gränser. Bandet blev det första danska bandet någonsin att passera en miljard streams för en enstaka låt, de har toppat listorna i 13 länder.

31 jul

The Ark - Karlskrona skärgårdsfest

Sveriges färgstarkaste rockband återförenas för en stor sommarturné. Det är 20 år sedan The Ark gjorde sitt stora genombrott med låten “It Takes a Fool to Remain Sane”. I sommar är The Ark tillbaka med en exklusiv sommarturné och den 31 juli kommer de till Karlskrona Skärgårdsfest och bjuder på en maxad hitkavalkad.

16 maj
17 maj

Sparrissafari 2020

"Så mycket mer än bara sparris"

25 sep
26 sep

FRAMFLYTTAD - Karlskrona Vinfestival

Vinfestival på Dockside. Kom och prova nya och gamla viner, prata med utställare och träffa producenter. En festival med doft och smak för alla vinintresserade!

16 apr

Konsert - A Tribute to Dire Straits - The Brothers in Arms tour

Nu är det återigen dags för publiksuccén A Tribute to Dire Straits att åka ut på de svenska vägarna. Den här gången för att hylla det legendariska albumet Brothers in arms.

3 apr

Föreställning - Carl Stanley, född 1996

Carl Stanley är tillbaka med nya stand-up föreställning - "Född 1996”

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder!  #visitkarlskrona 

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.

Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!