ARK56

Du är här nu

ARK 56 - Länkade kustleder genom Blekinge i ett Unesco biosfärområde. 13 nav knyter samman lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser. Läs mer här.

Evenemang i Karlskrona

22 dec
22 dec

Julkonsert - Sandgrenska Manskören

Stämningsfull julkonsert med Sandgrenska Manskören.

30 jan

Radikal Optimist - Anders Jansson

Anders Janssons soloföreställning "Radikal Optimist" är ute på en omfattande turné och möts av hyllningar i media och fyllda salonger.

8 dec

Karlskrona Julmarknad

Julmarknaden bjuder på 2:a adventsmys och julkänsla i hela city, med marknadsknallar, granar, tomtar, tomteland, julklappar, julpyssel, julmusik och mycket mer!

24 jan

Konsert - Takida firar 20 år!

Takida slår på stort och firar sitt 20-årsjubileum med en omfattande turné i Norden! Den 24 januari 2020 besöker de Brinova Arena Karlskrona!

20 dec

Familjen Altefurs Julkonsert

Fredagen den 20/12 klockan 12.00 har det återigen blivit dags. Familjen Altefur är tillbaka med sin traditionsenliga julkonsert för 14:e året i rad.

27 dec
30 dec

Karlskrona inomhusfotbolls cup 2019!

I 38 år har de gjort det. Från sexåringarna till sjuttonåringarna, från kompisgänget till de hårdsatsande, från Ronneby till Polen, Litauen, Kaliningrad och Danmark – alla har de kommit till Karlskrona för att spela fotboll.

28 dec
29 dec

Konsert - Stilla nätters kapell

Fler biljetter släpps till Stilla Nätters Kapell! Biljetterna till årets föreställningar sålde slut rekordsnabbt! Imorgon 20 nov kl 16.00 släpps 50 biljetter per föreställning via paraplyproduktion.se/biljetter och Karlskrona Turistbyrå.

11 jan

Robin Hood - The musical

Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikal-producenter ger nytt liv till ännu en klassiker! Det blir häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!