Julbelysning. Mitt i skärgården.

Evenemang i Karlskrona

28 dec
29 dec

Stilla Nätters Kapell 2016

Musiksällskapet Stilla Nätters Kapell har gjort nitton utsålda konserter sedan starten 2011. Kapellet har spelat i kyrkor, i stenlador och i festvåningar. Förra året gavs tre utsålda konserter i Karlskronas pampiga konserthus. I år är kapellet tillbaka men denna gången återvänder man till rötterna.

10 dec

Royal Republic turnéavslut

Royal Republic är just nu ute på Europaturné. En turné som tar bandet till både stora sommarfestivaler men också till utvalda klubbar runt om i Europa. Den 10 december avslutar bandet hemma i Sverige och i Karlskrona Konsthall.

30 jan

Johann Strauss Galakonsert

Återvänd till glädjen och glamouren i 1800-talets Wien med denna sprudlande galakonsert med världskända valser, polkor och marscher av valskungen Johann Strauss.

26 feb

Musical Highlights 2017

De bästa musikalhitsen får du nu i en show!

18 dec

Julkonsert med Sandgrenska Manskören

Sandgrenska manskören ger sin traditionella julkonsert i Sparresalen under ledning av Johanna Kraft och med Markus Kroon som solist.

13 dec

Julallsång - Gabriel Forss

Sjung in julen med Gabriel Forss!

6 jan

Marinens Musikkår - Trettonhelgskonsert

Marinens Musikkår utlovar en sprudlande start på konsertåret 2017.

6 dec

Christmas Night 2016

Christmas Night favoriterna Magnus Carlsson och Jessica Andersson bjuder in till årets härligaste julkonsert.

17 mar

Konsert - Tommy Nilsson

Intim, lycklig och storslagen, kommer Tommy Nilsson tillbaka till publiken under 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock´n roll.

8 apr

Körberg & Dalle på turné!

Körberg & Dalle tar succén från Stockholm på Sverigeturné.

4 feb

Brynolf & Ljung - Hokus Pokus Motherf*ckers!

Tillsammans tänjer Peter Brunjolf och Jonas Ljung på gränserna för hur en magishow kan se ut. Humor, psykologisk vilseledning och fingerfärdighet kombineras i ett högt tempo med storslagna illusioner och specialeffekter.

29 dec
30 dec

200 ord för snö

I projektet 200 ord för snö vill man skapa nya ord för kärlek.

3 mar

Takida & Stiftelsen + support

Takida och Stiftelsen ger sig i vår ut på en gemensam arenaturné. Under en fullspäckad konsertkväll tar man hjälp av bandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star och bjuder in till en helkväll.

Happening this week

Instagram #visitkarlskrona

Fotografera, tagga och dela dina bilder! #visitkarlskrona!

#visitkarlskrona på Instagram

Karlskrona. Mitt i skärgården.


Skärgården är en perfekt plats för att koppla av, ladda batterierna och bara vara. Själv eller tillsammans. Inga krav, inga måsten - bara vara. Vi kallar det  - skärlek.

Sveriges sydligaste skärgård består av 1 650 öar, kobbar och skär – från Hasslö i väster till Utlängan i öster. Njut av blå dagar med, vind och vatten, saltstänkta klippor och härliga badvikar. Upptäck pärlbandet av öar på det sätt som passar dig bäst!