Tipsa om ett evenemang!

Här finns det möjlighet för föreningar och arrangörer, via länken ovan, att kostnadsfritt publicera kommande evenemang via vår hemsida. Efter publicering visas evenemanget i kalendern på visitkarlskrona.se, visitblekinge.se, karlskrona.se och i KarlskronaAppen. En förutsättning är att arrangemanget äger rum i Karlskrona kommun och riktar sig till allmänheten (kommuninvånare och besökare) samt att bild bifogas, för att marknadsföra eventet. Visit Karlskrona förbehåller sig rätten att neka publicering av evenemang där innehållet inte är lämpligt (estetik, språk- eller bildbruk, stötande, rasistiska, kränkande eller på andra sätt olämpligt material). Vi förbehåller oss rätten att omformulera och/eller radera inlägg. Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna via mail

Det är arrangörens ansvar att se till att eventet utförs på ett Covid19-anpassat och säkert sätt samt att man följer de aktuella rekommendationerna.

Att tänka på:

Rubrik
Sätt en rubrik som skapar nyfikenhet för besökaren (skriv ej rubriker bara med versaler). Det ska finnas en anledning till att man ska klicka vidare för att läsa mer. När läsaren klickar sig vidare så måste övrig text ha ett innehåll som motsvarar rubriken.

Viktigaste först
Börja med det viktigaste först. Börja med att lägga in det mest relevanta om evenemanget i ingressen. Då är störst chans att fånga besökarens intresse för just ditt evenemang. Viktigt att tänka på också är att inte skriva i "vi" form.

Rättstavat?
Innan du skickar in ditt evenemang. Kolla en extra gång så att stavningen är rätt!

Bild
En bild säger mer än tusen ord, för att publicera är det krav på minst 1 bild. Se till att bilden är relevant för evenemanget och har en bra upplösning. Bildstorleken skall vara ca 2 MB.

Rättighet att använda bilden
Du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp med evenemanget. Det är du som arrangör som ansvarar för att du har rätt att använda bilden. Det är därför viktigt att du skriver in fotografens namn efter du har laddat upp bilden. Har du inte rättigheterna för användandet av bilden riskerar du kostsamma påföljder.

Ändrat eller inställt evenemang?
Om ditt evenemang ställs in eller ändras så är det viktigt att du som arrangör meddelar oss så att vi kan ändra informationen.

Skapa evenemang

Höjdpunkter - kommande event