Pause video
Youtube video image

Barnens roliga Karlskrona

Barnens roliga Karlskrona erbjuder massor av roliga familjeaktiviteter! Med förmånskortet kan ni ge er ut i jakten på nya upplevelser, som ni kommer minnas länge efter semestern.
 

Ett förmånskort för barnfamiljen, som är fyllt med fina erbjudanden! Få kortet idag på Karlskrona Turistcenter. Om du bokar ditt boende på Dragsö Camping och Stugby eller Scandic Karlskrona, så bjuder vi på kort till barnen!

SE INFO FRÅN AKTÖRERNA, SOM INGÅR I NÄTVERKET NEDAN!

 

TÄNK PÅ ATT…

… kolla öppettiderna på de medverkande aktörernas hemsidor.
… åldersgränsen för barn kan variera från aktör till aktör.
... kan ej kombineras med andra erbjudanden eller förmånskort.
... samtliga erbjudanden gäller på ordinarie pris.
... nedsatt pris gäller för barn mot uppvisande av Barnens roliga-kort och gäller enbart ett barn per kort.
… visa upp era kort för att få del av det erbjudande, som gäller hos den ni besöker. Erbjudandet gäller bara när ni visar kortet direkt i entrén hos förmånsgivaren och kan inte förbokas, förutom guideturerna via Karlskrona Turistcenter. 
 

Barnens gårds vattenrutschkana

Barnens roliga Karlskrona

Barnens roliga Karlskrona–förmånskort kan hämtas på Karlskrona Turistcenter. När du bor på Dragsö Camping eller Scandic Hotel Karlskrona får du också kortet gratis.

Dragsö campings minigolfbana

DRAGSÖ CAMPING
Under högsäsong har Dragsö Camping ett brett sortiment av aktiviteter för barnen, med Kids Club tre gånger i veckan och mycket mer.
Dragsö Camping & Stugby är en fyrstjärnig modern familjecamping belägen på egen ö med broförbindelse, endast 3 km ifrån Karlskrona centrum. Dragsö Camping erbjuder även stugor, med eller utan dusch och toalett, i toppklass. Restaurang Havsviken, som är belägen direkt vid badstranden, erbjuder en kvalitativ meny i havsmiljö.

ERBJUDANDE:
1.  5:- rabatt på äventyrsgolf eller biljardgolf. (Gäller ej kombobiljett.)
2.  5:- rabatt vid köp av mjukglass.
3.  50:- rabatt vid  hyra av årets nyhet; Trampebåt.
4.  50:- rabatt på första timmen vid hyra av kanot. (Gäller ej vid dagshyra.)

Familj som åter vattenrutchkana

BARNENS GÅRD
En dag på Barnens Gård är en mysig dag fylld av bus, djur och lek. 
I Barnens Gårds lekland kan du klättra och studsa eller ta plats bakom ratten i elbilarna. På Barnens Gård får du verkligen komma nära gårdens djur. Gosa med en gris, mata en kanin eller mys med en get. Följ med bonden i hölasset och ta en titt på korna i hagen. Se upp för bonnasvängen! I vatten-landet finns vattenlek som ger pirr i magen för alla åldrar. För den riktigt modiga finns Tjurfallet – en 120 m lång vatten-rutschbana! Förmånskortet måste visas på plats. 

ERBJUDANDE:
1. Gratis saft hela dagen för alla barn som innehar Barnens roliga Karlskrona-kortet.
2. Gratis hölassåkning till alla barn som innehar Barnens roliga Karlskrona-kortet.

Flickor som kastar boll

BOLLSPELSGOLF
Ta bollspel till en ny dimension! Utmana kompisarna, släkten eller dina kollegor!
På våra banor blir du utmanad på en underhållande tävling där det gäller att ha en kombination av balans, pricksäkerhet och en gnutta tur för att lyckas. Spela på lek eller kör tuffa matcher på blodigt allvar. För att spela Bollspelsgolf behöver du inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning.
Bollspelsgolf är en helt ny underhållning som är besläktat med minigolf, fotbollsgolf och 5-kamp. Spelet består av en plan med 13 banor, där varje bana är en ny bollsport som exempelvis handboll, basket, fotboll, boule och innebandy. Spelet funkar för alla åldrar från cirka 7 år och uppåt.

ERBJUDANDE:
1. Barn får 50% rabatt på ordinarie entrépris.

Marinmuseums galjonshall med tre besökare

MARINMUSEUM
Ett besöksmål för hela familjen!
Upplev den svenska marinens historia på Marinmuseum! Äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. På museet har både stora och små chansen att uppleva den svenska marinens händelserika historia på en plats som är både vacker och inspirerande.

ERBJUDANDE:
1. Bistro Skeppsgossen på Marinmuseum bjuder på gratis pinnglass för barn upp till 12 år, som ätit av buffén.

Sovande familj

SCANDIC
På Scandic Karlskrona bor du och familjen vackert direkt vid vattnet, men ändå mitt i centrum.  

På Scandic finns mycket roligt att hitta på för hela familjen. Hotellets restaurang har utsikt över vattnet och på sommaren kan du äta gott på den stora terrassen, med en fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden. Sov ut, träna i gymmet och upptäck Karlskrona till fots. Här finns även ett lekområde, där barnen kan spela spel, rita och pyssla. Barn under 13 år bor gratis i extra säng, och för tonåringar finns möjlighet att boka eget rum till ungdomspris. 

ERBJUDANDE:
1. Scandic bjuder barnen på glass efter maten när de äter middag med sina föräldrar i hotellets restaurang.

Barn som springer framför grevargården

BLEKINGE MUSEUM
Välkommen till Blekinge museum och historiska upplevelser för hela familjen!
Blekinge museum finns centralt i Karlskrona vid Fisktorget där skärgårdsbåtarna lägger till. Här finns något för alla åldrar – utställningar, lekplats, butik och barockträdgård. I utställningen ”Samlade Saker – På spaning efter Blekinge” utforskar vi det blekingska kulturarvet på nya spännande sätt och i 1700-talshuset Grevagården hittar du utställningen om Världsarvet Örlogsstaden Karlskrona. På museet finns också en av Karlskronas populäraste lekplatser – Grevagrundet – som går i skärgårdens tecken. Här kan barnen fiska på bryggan, leka i handelsboden och ta hand om trähästen Hilla. Under sommaren fylls hela museigården av roliga aktiviteter och lekar för hela familjen. Ha det så kul!

ERBJUDANDE:
1. 20% rabatt på leksaker i museibutiken.

Trefaldighetskyrkan på Karlskronas stortorg

VISIT KARLSKRONA
Välkommen till oss på Karlskrona Turistcenter!
 
Vi tipsar gärna om smultronställen, sevärdheter och aktiviteter, samt hjälper dig med guidade turer och boende. Hos oss hittar du broschyrer och kartmaterial.
Vi erbjuder våra besökare ett värdskap i världsklass! 

ERBJUDANDE:
1. 20% rabatt på alla guidade turer som arrangeras i Karlskrona Turistcenters regi. Gäller två vuxna per kort.
2. Köp en "Keep Calm" t-shirt, i barnstorlek, för 30 SEK (ord. 60 SEK).

flicka i spindelnät

BODA BORG
Ha roligt tillsammans, hela familjen! 
Aktiviteterna i äventyrshuset handlar om samarbete, laganda, problemlösning och humor! Tillsammans, tre-fem personer, bildar ni ett lag. Uppgiften är att hela laget ska klara sig igenom en Quest - genom att lösa olika utmaningar, på en begränsad tid. Alla i laget behövs, åldern spelar ingen roll och ni måste hjälpas åt för att klara er.

Hölass med barn och kossa

Familj på cyklar

Skrattande barn i vattenland

En semestervecka för barnfamiljen i Karlskrona

En artikel av Åsa Roos, ägare av Barnens Gård och Bollspelsgolf

Läs mer
Barn som äter glass på bryggan

Tips på gratis barnaktiviteter

I Karlskrona finns det gott om roliga saker att hitta på med barnen!

Läs mer
På kartan nedan hittar du aktörerna i Barnens roliga Karlskrona