Dragsö Camping & Stugby

Dragsö Camping & Stugby


Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.

På Dragsö Camping & Stugby finns det alltid något att göra! Ta en match på äventyrsgolfbanan eller biljardgolfen. Hyr cykel, kajak, paddelboard, trampebåt eller motorbåt. Det finns också en fin snorkelled att utforska. Det finns fina stränder, badbryggor och klippbad att välja på och även hundbad.
Under högsäsong anordnas ett sommarprogram med aktiviteter såsom, spökaftnar, spökjakt, sandslotts-tävling, grillkvällar för tonåringar och mycket mer. Dessutom är det regelbundet musik- och familjeunderhållning på dansbanan och i restaurangen.
I Blekinge finns det flera aktiviteter och utflyktsmål att välja mellan. Exempel på närliggande aktiviteter är Barnens Gård, Busfabriken, Boda Borg, Kreativum, Skärgårdstrafiken och Marinmuseum med Dunders Däck. Karlskrona stad erbjuder dessutom idyllisk arkitektur med kända byggnader och statyer. Världsarvstaden bjuder på skärgårdsupplevelser och historiska återblickar – året om.
Säkra din plats på Dragsö Camping & Stugby idag.
Välkommen!

Information