Konferens - Pelles Sjöbod

Konferens - Pelles Sjöbod


Varför inte förlägga personalutflykten eller arbetsplatsträffen till Karlskrona Östra Skärgårds yttersta havsband - Stenshamn med grannön Utlängan?

Hit ut åker ni med M/F Wittus från Fisktorget i Karlskrona eller från Torhamns hamn med M/F Ungskär. Mer information om tidtabell och detaljer hittar ni på Affärsverkens hemsida http://www.blekingetrafiken.se/din-resa/innan-resan/tidtabeller.
Pelles Sjöbod på Stenshamn gör utflykten till en speciell gourmetutflykt, då de samarbetar med Askunga Dovvilt. Detta gör att ni kan få njuta av närproducerat mathantverk genom att förbeställa t ex en tallrik med potatissallad med varmrökt hjort eller rödkullakött, med sallad, chutney och andra godsaker till. Vill du beställa en smörgåstårta så går det också bra.

Pelles sjöbod dukar upp i den gamla livräddningsstationen på Stenshamn där ni kan sitta i skydd för regn och blåst med öppna dörrar och en gudomlig utsikt över hamnen. Förbeställning - helst en vecka innan ni har för avsikt att besöka öarna. Ring Inger tel 0709816678 för närmre information om möjligheter och sortiment.

Ni har också möjlighet att beställa guidning på såväl Stenshamn som Utlängan.

Glass, godis och marina presentartiklar finns även att inhandla.

Varmt välkomna hälsar Pelles Sjöbod!

Information