Konferens - Skärva Herrgård

Konferens - Skärva Herrgård


Skärva Herrgård som ingår i världsarvet Karlskrona, ligger intill havet, mitt i Skärva naturreservat. I en atmosfär av praktfull skönhet med lummig grönska tar fantasin fart, idéer föds och kreativa processer flödar.

Herrgården, viceamiral Chapmans sommarhus som byggdes 1786, var tidigt en mötesplats för människor. Skärva Herrgård håller liv i traditionen och bjuder in till konferenser, konserter, bröllop, evenemang och enskilda gästers besök. Deras ambition är att skapa möten mellan gammalt och nytt i en spännande blandning av konst, musik, utställningar och evenemang.

Vid Skärva Herrgård finns flera konferensrum med plats för 2-50 personer vid möten, kurser och konferenser. Den åttakantiga Kupolsalen är Skärva Herrgårds diamant, en säreget vacker sal, som inspirerar artister och konstnärer, brudpar och andra gäster till eftertanke och ibland, nya personliga uttryck.

Konferens- och evenemangsgäster är varmt välkomna att sova över i herrgården. Skärva Herrgård har 16 bäddar i 8 moderna och konstnärligt gestaltade rum, med delad toalett och badrum samt två kök för självhushåll. Dessutom finns ett litet lusthus, på strandkanten, med 2 bäddar.