Magnus Carlsson

Magnus Carlsson - It’s my party


När Magnus Carlsson fyller 50 år nästa år så gör han det med en storslagen fest runtom i landets konserthus. I showen, som fått namnet ”It’s my party” utlovar artisten en kväll utöver det vanliga. Magnus firar dessutom 30 år som artist. 24 oktober 2024 kl. 19:30 besöker Magnus Karlskrona Konserthusteater.

Boka
I showen kommer artisten titta både bakåt och framåt i den numer 30 år långa karriären. Uppbackad av ett namnkunnigt liveband och kör kommer det under turnéns 28 stopp att bjudas på låtar som burit artisten framåt, hans personliga favoriter från den egna låtskatten - och även oväntade överraskningar.

”It’s My Party" kommer att vara som ett bjussigt smörgåsbord från hela min karriär - jag kommer att plocka fram de mest kända låtarna, blanda upp dem med gömda pärlor/publikfavoriter och bygga en helkväll. Det blir en blandning av låtar som slagit stort, låtar som borde gjort det, och låtar som kanske aldrig borde ha sett dagens ljus, haha! Det är en ynnest att ha så många hits i bagaget från såväl min solokarriär som åren med Barbados och Alcazar så det kommer bli lite ”kill your darlings” för att få föreställningens två timmar att räcka till men det är ett angenämt problem” berättar Magnus Carlsson.

Pris: Från 650 SEK

Biljetter, se länk nedan.