RIX FM Festival

RIX FM Festival


RIX FM Festival gästar Karlskrona Skärgårdsfest! Den 31 juli 2024 kommer Sveriges största musikfest RIX FM Festival till Karlskrona och bjuder på en färgsprakande sommarfest på Stortorget med fritt inträde.

I år fyller RIX FM dessutom 25 år och fyller scenen med några av Sveriges mest eftertraktade artister.

Festivalen kommer att fyllas av en rad fantastiska artister och erbjuda något för alla musikälskare. Mer specifik information om vilka artister som kommer att uppträda, får vi vänta lite till på.

Mer om Karlskrona Skärgårdsfest:
Skärgårdsfesten pågår 30 juli - 4 augusti och har en traditionsenlig invigning med fri entré på Stortorget på onsdagen. Festen fortsätter både i stan och ute i skärgården. Det mesta under Skärgårdsfesten är gratis, men du behöver ett festpass för att uppleva de entrébelagda konserterna på Stortorget, torsdag till lördag. Läs mer om Skärgårdsfesten nedan.

Mer om RIX FM Festival:
Mer information om årets uppträdanden kommer att offentliggöras senare. RIX FM Festival har alltid fri entré. I Karlskrona arrangeras evenemanget tillsammans med Karlskrona kommun under Karlskrona skärgårdsfest onsdag 31 juli 2024 på Stortorget i Karlskrona.

Partners för RIX FM Festival detta år inkluderar Viaplay, OLW, Ingo, Pepsi, McDonald’s, Elitfönster och Pengapeppen.