Standup med Robin Paulsson

Standup med Robin Paulsson


Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med standup i Karlskrona! Detta exklusiva event bjuder på en enastående upplevelse av humor i dess bästa form.

Boka
En av landets hetaste komiker uppträder på Konserthusteatern i Karlskrona. Boka biljetter för att se Robin Paulsson live! Varmt välkomna till en rolig standupshow!

Robin Paulsson tar scenen på Konserthusteatern för en kväll fylld av oförglömlig standup i Karlskrona! Som en av Sveriges främsta komiker och programledare har Robin cementerat sin plats i rampljuset med sin unika humor och underhållningsförmåga. Från hans debut 2001 har han blivit en kändis i TV-rutan, från egna talkshows till Melodifestivalen, Parlamentet, Fråga Lund och mycket mer!

Innan Robin intar scenen får vi njuta av Kadir Merals skarpa humor och Tobias Ereheds lika lysande närvaro när de var för sig bjuder på en underhållande start på kvällen. Kvällen kommer att lotsas fram av den briljanta komikern Gabriella Fäldt, som agerar kvällens fantastiska konferencier.

Konserthusteatern, vår valda lokal för kvällen, är perfekt för standup comedy och bjuder in till en stämningsfull afton som passar hela familjen - en helkväll i humorns tecken!

Showstart kl 19:00 Spellängd ca 90 minuter

Rullstolsplats och ledsagare bokas genom att ringa till 0771 47 70 70

Biljettpris:
299 sek + serviceavgift
Biljetter och mer info hittar ni på Tickster.se, via länken nedan.