Uteservering vid havet

Antonio’s


Kärleken till Karlskrona och Italien har format pärlan Antonio’s – en plats där människor möts och inspireras – mathantverk – goda drycker – napolitansk pizza – färsk pasta – och utsökta rätter från det väldoftande italienska köket.

Antonio’s ligger precis intill Borgmästarefjärden i Karlskrona med idyllisk utsikt över skärgården. Med läge mitt i centrum är det gångavstånd till Centralstationen och Trossös parkeringsplatser samt shopping och sevärdheter. Strandpromenadens gång- och cykelvägar gör det smidigt att nå restaurangen även till fots eller med cykel.

Interiören är influerad av nordisk och italiensk design med material och färgval som reflekterar det sjönära läget. Dukningen passar alla tänkbara tillfällen med allt från sköna platser i baren, där du som gäst kan överblicka det öppna köket, till det stora "community table" för trevliga middagar. Lokalen har imponerande panoramaglas med fantastisk utsikt över skärgården och sommartid erbjuds en stor inglasad uteservering på strandpromenaden. Fasadens glaspartier kan dessutom öppnas på ett unikt sätt så inne- och utemiljön flyter samman. De erbjuder även glass från Gelato Factory Karlskrona.

Bordsbokning och öppettider via hemsidan - se länk nedan.

Information