Arkipelag kajak - uthyrning på Fisktorget

Arkipelag kajak - uthyrning på Fisktorget


Drömmer ni om att sakta och tyst glida fram mellan kobbar och skär eller se staden från en ny vinkel. Då har ni kommit helt rätt. Arkipelag kajak erbjuder kundanpassade guidade turer med olika inriktningar och omfattning.

Arkipelag Kajak erbjuder en mångsidig upplevelse i Blekinges skärgård genom sitt sortiment av kajakkurser och privata guidade turer. Med professionella instruktörer kan deltagarna lära sig grunderna i paddling eller fördjupa sina färdigheter. De privata guidningarna ger en personlig touch till utforskningen av den vackra skärgården, vilket gör varje äventyr unikt och minnesvärt.

Fisktorget är en utmärkt utgångsplats för kajak- och SUP-paddling eftersom det ligger vid vattnet i centrala Karlskrona. Härifrån kan du enkelt ta dig ut på vattnet och utforska Karlskronas vackra skärgård. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten och det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Fisktorget har också närhet till flera sevärdheter och restauranger, vilket gör det till en idealisk plats för en dagsutflykt.

KAJAKUTHYRNING PÅ FISKTORGET - ARKIPELAG KAJAK
Arkipelag Kajak erbjuder enkel kajakuthyrning vid Fisktorget i Karlskrona. Den obemannade uthyrningsstationen gör det lätt att hyra en kajak när det passar dig.
Så här gör du:
1. Boka online: Besök hemsidan och boka din kajak. Du kan boka för samma dag eller en annan dag som passar dig.
2. Få bekräftelse: Efter bokningen får du instruktioner om hur du hämtar kajaken.
3. Hämta kajaken: Vid Fisktorget följer du instruktionerna för att få tillgång till din kajak och utrustning.
4. Paddla: Utforska Karlskronas skärgård i din egen takt.
5. Lämna tillbaka: Lämna kajaken på samma plats enligt instruktionerna.

För mer information och bokning, besök hemsidan https://arkipelagkajak.se/obemannad-uthyrning/.
Upptäck Karlskronas skärgård med Arkipelag Kajak!