Spjutsbygds gård

Bo på Spjutsbygds Gård B & B


Bo mitt i den lantliga idyllen på Spjutsbygds Gård, en ekologisk lammgård med gårdsbutik och Bed & Breakfast.

Spjutsbygds Gård ligger två mil norr om Karlskrona på Blekinges tredje trappsteg inbäddad i skogsbygden. Det är gångavstånd ( 1 km) till en liten badsjö där lugnet och stillheten råder.
På gården kan ni höra historiens vingslag som tar er sju generationer bakåt i tiden. Det är en KRAV-certifierad gård med uppfödning av får och lamm.

I gårdshuset på andra våningen finns ett B&B med två dubbelrum, eget kök samt toalett med dusch. I köket erbjuds en god frukost och kan även själv laga er egen lunch, middag eller mellanmål i det fullt utrustade köket. Behöver ni specialkost som ex glutenfritt vet vi exakt hur det ska vara.

Rummen som innehåller två - tre sängar är mysiga med lantlig prägel. Har ni barn ordnar vi extrabädd och barnsäng efter behov. Vi har även barnstolar och en barnsäker trappa med grind.
Spjälsäng och juniorsäng finns bara en av varje, men kan ingå i varje rum.


Det går bra att ta med sin hund i rum Primus.

Huset är utrustat med bredband så det går alldeles utmärkt att arbeta eller surfa på nätet under er vistelse här hos oss. Ta bara med egen dator.
Vi har ett kodlås till ytterdörren vilket gör att ni som bor här kan komma o gå som ni själva vill.

Vi har byggt upp vårt B&B med barnperspektivet i sinnet, här finns det mesta som behövs för en bra semester. Spel att låna eller en god boka att läsa.
Kommer ni på cykel, med eller utan motor, finns möjlighet att låsa in dem.

Aktuellt pris se på hemsidan
I priset ingår frukost, sänglinne och allt som hör landet till. Meddela gärna om specialkost önskas.
Naturen, matkulturen och småskaligheten ligger Spjutsbygds Gård varmt om hjärtat. I gårdsbutiken finns lammskinn, ullgarn och lammkött o oftast egna charkprodukter.

Information