Drottninggatans vandrarhem - Karlskrona

Drottninggatans vandrarhem - Karlskrona


Drottninggatans Vandrarhem erbjuder prisvärd övernattning med perfekt läge mitt i Karlskrona centrum, vi är ett personligt vandrarhem med lite hotellkänsla, våra sängar är alltid bäddade när du checkar in hos oss, vi tar även hand om slutstädning av rummen. När du bor hos oss har du förutom en trevlig och familjär atmosfär, promenadavstånd till stadens restauranger, sevärdheter och nöjen. På sommaren hittar du också stränder för sol och bad alldeles intill.

Det finns 14 unika rum, allt från enkel-och dubbelrum till familjerum med upp till fem sovplatser. Det finns ett fullt utrustat gästkök med tillhörande matrum där du i lugn och ro kan laga dina egna måltider, göra en kopp kaffe eller te och träffa andra gäster. Du har tillgång till en mysig och lugn uteplats på innergården där du kan avnjuta ditt morgonkaffe, din hemlagade middag eller bara koppla av en stund om du så önskar. Hos oss kan även din fyrbenta vän följa med för övernattning.

Enklast bokar du via hemsidan
Receptionen är öppen måndag till torsdag mellan klockan 15:00–18:00. Incheckning övriga dagar och tider går också bra efter överenskommelse

Information