First Camp Skönstavik – Karlskrona

First Camp Skönstavik – Karlskrona


First Camp Skönstavik är en modern familjecamping med hög standard och med nära avstånd till Karlskrona centrum. Campingen har en grönskande vacker miljö och är belägen alldeles intill havet, så här kan ni njuta av bad på stranden eller varför inte hitta er egen speciella badvik. Här finns både klippor och sandstrand. Här är dessutom en utmärkt plats att pröva fiskelyckan på.

På First camp Skönstavik erbjuds aktiviteter som 9-håls minigolfbana, kanoter, trampebåt och roddbåt samt lekplats. På sommaren går det även att hyra cyklar och trampbilar. Trevliga stugor och havsnära campingtomter erbjuds året runt. På området finns en grillplats. Vedeldad bastu finns att boka.
Med sin placering mitt i Karlskronas vackra skärgård finns de möjligheter att göra upplevelserika turer med kanot eller roddbåt bland öar och kobbar. Dessutom finns det massor av spännande utflyktsmål i närheten som tex Barnens gård, Marinmuseum och Boda borg.
Bussar mot centrum avgår en gång i halvtimmen.

På campingen finns 31 stugor för 2-3 personer samt en större stuga med plats för upp till 12 personer som lämpar sig bra för större grupper och sällskap. Stugor och campingplatser går att boka året runt.

Bistro finns öppen under högsäsong.

Information