Dockside exteriört

Konferens - Dockside Conference & Business Center


Fräscha möteslokaler som bokas genom Eventparlamentet, i varierande storlekar, i Karlskronas Stadsmarina. Erbjuder följande lokaler: Dockside, Docks och logerna i Brinova Arena.

Dockside:
Dockside-huset som är klätt med roströd cortenplåt är hjärtat i verksamheten. På ovanvåningen finns ett styrelserum och vårt stora Visionsrum med utsikt för Karlskronas stadsmarina. Här finns teknik för professionella videomöten och studio för digitala TV-sändningar. Dockside är ett naturligt centrum för både spontana och planerade möten. Byggnaden är enkel att angöra, har en ”ikon-arkitektur” som sticker ut och scenografin är platsen för Karlskronas stora kommande utveckling. Dockside erbjuder läge och exklusivitet som också passar utmärkt vid utländska gästbesök. Byggnaden rymmer också Turistcenter på bottenvåningen och en möteslokal med möjlighet att äta middagar.
På plan 2 finns, visionsrummet som är anpassat för konferenser och föredrag. Här finns plats för upp till 100 personer i biosittning. Rummet kan med fördel också möbleras för skolsittning eller grupparbete. Beslutsrummet är en mindre lokal, den fungerar bra för styrelsemöten och ledningsgrupper upp till ca 15 personer.

Docks:
Docks i Karlskronas stadsmarina är vår nya anläggning med plats upp till 180 personer i biosittning, åtta konferensrum och generös takterrass. Här finns lobby med studiokök och matsal. Docks fungerar även som lounge till Dockside. I huset finns totalt 8 totalt olika konferensrum varav det största rymmer upp till cirka 180 personer. Längst upp finns ett exklusivt ”styrelserum” i anslutning till en stor takterrass. Docks kommer erbjuda både hybridmöten och streaming i samarbete med Nordic Frames, som även kommer hyra ett kontor i huset.

Brinova Arena Karlskrona:
Brinova Arena Karlskrona vid Borgmästarefjärden är en del av Docks. I den nya stora event- och sportarenan hyrs logerna ut för konferenser och möten. För större sammankomster så går det att hyra hela arenan.

Information