Dragsö camping konferens

Konferens - Dragsö camping


Konferens i Karlskrona med unikt läge i skärgården. Dragsö i Karlskrona är den perfekta mötesplatsen för ert företag, med sin naturnära miljö och närhet till havet.

Fokus ligger på att hålla en hög kvalité till konkurrenskraftiga priser och att anpassa upplägget för att skapa en skräddarsydd upplevelse. Dragsö camping kan också erbjuda många olika typer av boende, från det lilla övernattningsrummet till exklusiva stugsviter med allt som ni kan tänkas behöva. Kapacitet för ca 30personer.
Flera aktiviteter erbjuds:
- Gäddsafari! Gäddsafari är en individuell fisketävling inom konferensen där man delar upp sig i lag om fyra. Varje lag blir tilldelad en egen motorbåt där ni tillsammans med fiskeguiderna åker ut för att fiske gädda. I slutet av tävlingen koras vinnarna med prisutdelning. Denna typ av aktivitet är vi unika med i Sverige.
- Äventyrsminigolf
- Teambuilding

Restaurang:
Restaurang Havsviken har en svårslagen utsikt över skärgården som ligger i anslutning till er konferens eller grupprum. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar frukost, lunch, middag samt för- och eftermiddagsfika allt utifrån era önskemål.

Bokningsförfrågan:
Vår personal finns alltid till hands och vi skräddarsyr ert konferenspaket med boende, mat och aktiviteter, helt efter era önskemål. Kontakta oss på mail info@dragso.se eller telefon 0455-15354 så kommer vi gemensamt fram till vilket upplägg som passar just er grupp bäst.Konferenslokal:
Vår konferenslokal är utrustad med ljudsystem, projektor med HDMI och VGA ingång, whiteboard, blädderblock och wifi.
Lokalen rymmer upp till 30 personer i åhörarplatser eller 20 personer i skolbänksplatser.Grupprum i stuga:
Vi erbjuder grupprum i våra populära Luxusstugor för upp till 8 personer.
I stugan finns det plats upp till åtta personer. I stugan finns det fullutrustat kök med toalett. Är det fint väder ute kan ni lätt byta miljö till stugans terrass som har sex sittplatser.

Information