man med fisk

Sportfiskecamp - Camp Dragsö Sportfishing


Camp Dragsö Sportfishing är specialiserade på exklusiva fiskeresor inom gäddfiske med stuga och båt i olika former i Karlskrona skärgård.

Camp Dragsö Sportfishing är en fiskecamp specialiserad på gäddfiske och är belägen mitt i gäddrikets huvudstad Karlskrona. Camp Dragsö Sportfishing erbjuder kvalitativa fiskemöjligheter med flera klasser på såväl boende som båtar. Säsongen hos oss startar när isen släpper på våren och fortgår till slutet av november.

Camp Dragsö Sportfishings båtflotta består av 3 modeller och totalt finns här 19 uthyrningsbåtar. Till största del används Masterbåtar i storlekarna 500 samt 410 utrustade med moderna och miljövänliga 4-taktsmotorer, som har 25-50 hkr.

Givetvis är det av av största vikt att du som gäst ska trivas under din vistelse. Lika viktigt är det för Camp Dragsö Sportfishing att du som sportfiskare bedriver catch&release och därmed återutsätter all fångst. För de som vill tillåter vi att någon enstaka fisk hamnar på matbordet till kvällen.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i skärgården. Därför erbjuder Camp Dragsö Sportfishing utbildade och kunniga fiskeguider med mångårig erfarenhet av skärgårdsfisket i Karlskrona med omnejd. Guidebåten är en Silver Hawk 540 utrustad med 100 hkr Mercury. Snabb, stabil och mycket sjövärdig båt för fisket!

För de som vill prova på något annorlunda finns även fiskekajaker tillgängliga. Ibland är kajakens diskreta framförande skillnaden mellan ett bra och ett sämre fiskepass. Ta dig fram obehindrat över sten, tång och grunda vikar utan att skrämma fisken. Har du dessutom ett någorlunda balanssinne kan du även stå upp och fiska i stabila Jackson Cuda-kajaker. Lättare än du tror!

I Camp Dragsö Sportfishings reception finner du även ett sortiment av beten, som fungerar väl i vår skärgård. Gummi, jerk och tailbeten i de bästa färgerna från ledande leverantörer som Svartzonker, BIOS och de lokala betessnidarna Jenzza Lures.

Efter fisket är alternativen många. Ett avslappnande bad i jacuzzi och bastu? Eller varför inte ta sig in till centrum för en god bit mat och dryck. Gångavstånd enligt vissa, endast 2,8 kilometer!

Kika gärna runt på hemsidan där du kommer finna all nödvändig information om Camp Dragsö Sportfishing och fisket.

Kolla gärna in filmen som du hittar längst ned bland länkarna!

Välkomna till gäddriket Karlskrona!

Information