P5080128.jpg

Sportfiskecamp - Sandhamn Marine


Torhamnsskärgården har ett mycket bra gäddfiske som lockar sportfiskare från hela Europa. Karlskrona har, enligt Länsstyrelsen, den bästa föryngringen av gädda i Sverige!

Havsfiske, kustfiske eller skärgårdsfiske, här finns allt!

Mycket bra gäddfiske från land i vikarna längs kusten och inne i skärgården från båt. Laxtrolling eller torskfiske i öppet hav när vädret tillåter, det är bara att välja!
Eller kanske bara meta abborre med barnen från någon av hamnarnas bryggor?

Sandhamn Marine har båtarna, redskapen och duktiga guider!

Sandhamn Marines fiskecamp består av tio sjöbodar/stugor vid vattnet i Sandhamnsviken. Båten förtöjer man i bryggan framför stugan. Äta kan man göra på Marinans restaurang, Sail Inn, som har öppet mars - oktober, se restaurangens hemsida för detaljerad information. Matpaket mm kan också i regel förbeställas.

Sandhamn Marine samarbetar också med Kronolaxfisket i Mörrum, och kan därmed erbjuda fiske med guide som en del av ett fiskepaket.

Sandhamn Marine säljer och hyr ut utrustning, som de själva utprovat och som fungerar i deras hemmavatten. För både proffs och amatörer! Utrustning för jerkfiske och traditionellt gäddfiske samt grövre spön och rullar för torskfiske.

Båtuthyrning - Öppna båtar och styrpulpetbåtar mellan fyra och fem meter. Båtarna är i regel utrustade med både GPS-plotter och ekolod samt kompass, nödbloss, ankare och spöhållare. Båt levereras alltid fulltankad men kostnad för bränsle ingår inte i hyran. För priser och mer information se den egna hemsidan.

Sandhamn Marine saluför varumärken som t ex ABU, Okuma, Ron Thompson, Prologic, Fladen och Monarch Dok.

Information