Studio Living - Lägenhetshotell

Studio Living - Lägenhetshotell


Ny lösning för modernt boende - Studio Living!

Genom att erbjuda fullt möblerade studios så möter man upp det ökade behovet av alternativa boenden i Blekinge. Studio Living ser det som en unik möjlighet för företag och besökare i Karlskrona att bo på generösa 34 kvm i södra Sveriges soligaste skärgård.

Precis som att du vore hemma, mitt i skärgården. Studion innehåller ett välplanerat pentry med köksinredning från HTH och vitvaror från Siemens. Avskilt sovrum och ett helkaklat badrum med praktiska duschväggar, golvvärme och torktumlare/tvättmaskin.

Inte riktigt ett hotell, inte heller ett vandrarhem. Studion är väldisponerad, modern och stilren med öppen planlösning mellan pentry och vardagsrum. Här finns möjlighet för dig att slå dig ner och skapa din egen plats, bre ut dig och känna dig som hemma.

Alla studios har egen uteplats ett stenkast från havet. Studios är belägna i Karlskronas nyaste stadsdel med en kort promenad längst vattnet till Trossö centrum. Vägg-i-vägg ligger stans nyaste kvarterskrog, Kai, som har influenser av Japan och norden. I anslutning finns även hop-on hop-off skärgårdsbåtarna (sommarsäsong), goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter.

Information