Tipping Point – En föreställning av Cirkus Cirkör

Tipping Point – En föreställning av Cirkus Cirkör


I februari hade Cirkus Cirkörs nya föreställning Tipping Point världspremiär och några månader senare, den 4 - 5 maj, kommer den till Karlskrona.

Boka
I en rå värld byggd av trossar, metallrör och vajrar möter vi fem cirkusartister och en musiker. Genom akrobatik, luftakrobatik, hårhängning och kontortionism rör de sig med, mot och trots strukturerna. Vad krävs för att hålla balansen när det som verkar stabilt plötsligt kan rasa samman?

- Det är en unik möjlighet och riktigt häftigt att vi får välkomna Cirkus Cirkör till Karlskrona. Det är föreställningens enda spelplats i sydöstra Sverige så jag tror att både Karlskronabor och tillresta besökare kommer lockas hit för att se den. Det kommer bli spektakulärt, säger kulturchef Lenny Mostberg.

"Tipping Point – Balancing in a Time of Change" är en cirkusföreställning om strukturer – våra mänskliga strukturer och vad som håller samman våra samhällen och demokratier. Varför ser de ut som de gör? Vad håller dem i balans?

- Som internationellt turnerande kompani är det alltid extra roligt att spela för den svenska publiken. För oss blir det här inte bara en turné, utan också en nystart och återkomst där vi får bjuda Sverige på innovativ och angelägen samtida cirkus – en scenkonstupplevelse utöver det vanliga, säger Kajsa Giertz, VD på Cirkus Cirkör.

Mer om föreställningen i Karlskrona:
Tid: 4 maj klockan 19.00 och 5 maj klockan 15.00.
Plats: Karlskrona Konserthusteater
Biljetter kommer säljas via nortic.se, länk nedan. Om du köper dina biljetter under mars månad får du ta del av ett kampanjerbjudande – så vänta inte!