Vinprovning - Restaurang Havsviken

Vinprovning - Restaurang Havsviken


Välkomna till vinprovning den 1 februari kl. 19.00 som kommer genomföras av Lars Nielsen. Denna gång inspireras vi av en trerättersmeny som ska gifta sig med mousserande och champagner som vi kommer prova genom måltiden.

Lars Nielsen är restaurangchef på Havsvikens Restaurang, skriver även vinartiklar i tidningarna Succé och Kalmarposten och är mest känd för sitt jobb i restaurangen och i vinkällaren på Stufvenäs gästgiveri 1994 till 2006 och 2010 till 2014. Han har även jobbat utåt med att hjälpa restauranger med vinlistor kombinerat med deras menyer.

Finns bara 20 platser kvar så skynda att boka din plats eller ge någon av dina nära kära ett presentkort

Menyn:
Förrätt:
Kallrökt lax med pepparrot och avokado
Laxmousse på varmrökt lax med citron och dillmajonas
Kokens skagen med handplockade räkor

Varmrätt:
Smörstekt kolja med Mandelpotatispuré, serveras med äppelcider sås.
samt smörbrynta sockerärter med färska örter och citrus, toppas med rotfruktchips

Dessert:
Chokladpannacotta med apelsinsallad med citronmeliss

Endast 780:- per kuvert.
Begränsat antal platser till 60 personer.
Anmälan genom mail till lars@havsviken.se och inbetalning till BG nr 331-0380 senast 24/1. Anmälan är bindande. För er som har det svårt att ta sig till Dragsö erbjuder vi plats i minibuss och i bil ifrån vattenborgen på Stortorget. Första turen 18.30 och andra turen 18.45, max 12 personer/tur utan någon kostnad.
Endast bil & bussplats om ni föranmält till lars@havsviken.se Hemresa sker på egen försorg.
Ni kan även boka övernattning via receptionen: info@dragso.se