Äventyrshelg cykel & vandring - Blekinge outdoor

Äventyrshelg cykel & vandring - Blekinge outdoor


En äventyrsresa för dig som vill upptäcka världsarvet i Karlskrona och den unika naturen i Blekinge med cykel eller till fots. Ett fantastiskt paket där du får se olika sevärdheter under vistelsen. Under Fyradagars-paketet besöker ni Karlskrona stad med flera besöksmål. Ni besöker Aspö som är en vacker ö utanför Karlskrona, åker båten Axel till Nättraby direkt från Dragsö och tar en härlig vandring till Skärva för att utforska gamla gods i Karlskrona.

Dag 1. Ankomstdagen
Välkomna till Dragsö efter klockan 15:00. Känn er som hemma i stugan eller ta en härlig cykeltur i Karlskronas vackra stad. Dagen avslutas med en middag i Restaurang Havsviken på Dragsö.
Dag 2. Cykling
Cykeltur på skärgårdsidyllen Aspö. Avslutas med ett besök på Marinmuseumet.
Dag 3. Vandring
Ta båten Axel från Dragsö till Nättraby och gör en härlig vandring i det natursköna området kring Skärva. Därefter vandrar ni mot Karlskrona stad genom en vingård, ett militärområde och vår fina park på Wämö. Avslutas med middag på Restaurang Havsviken på Dragsö.
Dag 4. Vandring och avresedag
Bara ett stenkast ifrån Dragsö ligger Brändaholm, världens mest fotograferade stugområde. Gå bland idylliska stugor med frodande trädgårdar. Utcheckning från stugan är senast 12:00. Avslutas med lunch i Restaurang Havsviken.

Läs mer på den egna hemsidan om priser och om vad som ingår i paketet, se kontaktuppgifter nedan.

Information