Multisport & Äventyr i Skärgården

Multisport & Äventyr i Skärgården


Upplev olika äventyr i skärgården under 1 dag. Sporterna du får genomföra är firning från klippa, kajakpaddling i skärgården samt mtb cykling i trollskogen..

Upplev äventyr som en multisportdag i Karlskrona skärgård. Vi samlas på morgonen med en kort genomgång där vi sedan börjar dagen med tillpassning av klätterutrustning, för att därefter fira nerför en 30m klippa. Ni får testa på att fira varsin gång, där vi sedan vandrar vidare i terrängen för att möta upp vid kajakplatsen, för ca 2tim paddling framåt mellan öarna i Skärgården. I kajakerna har vi med oss lunch, fika och kläder för resten av dagen.

Då vi kommit iland med kajakerna, väntar sen en välbehaglig lunch, innan vi sedan fortsätter med mtb cykel ut i trollskogen. Här tar vi oss fram längs med ängar, över grusvägar och sedan igenom fina och skogar som påminner mycket om trollskogen.

Vi fikar med utsikt över en fin sjö, för att därefter ge oss tillbaks till utgångspunkten igen.

Senare på kvällen samlas vi gemensamt för att avnjuta en 3 rätters middag inne i Karlskrona centrum, samtidigt som vi ser på bilder från dagen. Bilderna erhåller ni via mail efteråt.

Vad ingår:
- Ledning och utrustning för samtliga aktiviteter.
- Fika fm och em.
- Lunch ute i naturen och en enklare 3-rätters middag på kvällen.
- Fotografering av aktiviteten, där ni erhåller bilder via mail efteråt.

Vad skall du ha med dig:
- Kläder för aktuellt väder för dagen och turen.
- Torrt ombyte packat i tät plastpåse.

Förkunskapskrav.
- Du skall vara simkunnig, normal fysisk kondition och ha prövat på kajakpaddling vid något tillfälle tidigare. Lägsta ålder är 15år.

Omfall.
Om det regnar eller blåser kraftigt kan vi ej genomföra alla delar av aktiviteten. Ni erbjuds då att genomföra den vid ett annat tillfälle, alternativt att vi cyklar eller paddlar längre tid, beroende på väderförutsättningar.

Arrangör för aktiviteten är Utveckling o Äventyr.
Kompletterande info om arrangemanget och kontaktuppgifter finner du under www.utvecklingoaventyr.se

Ring gärna på vårt tel nr: 0706-299 777 om ni vill boka plats på denna tur.

Referens.
Tack för en fantastisk dag och sommarens höjdpunkt! Vi hade en heldag med firning/klättring, MTB och paddling plus middag i vackra Karlskrona med omgivningar. Boka och se till att få inspirerande Mats som instruktör. / Kaisa och Johan Snidare

Information