Nature by Andreas

Skärgårdstältet - Nature by Andreas


Välkommen att boka ert boende i ett alldeles eget skärgårds-paradis!
Upplev känslan av att ta ett dopp i havet, sätta sig runt en eld och sakta se solen gå ner i horisonten, medan man sippar på något gott. Känna doften av havet, frisk luft och höra fåglarna.

Skärgårdstältet är ett stort, rymligt tält med ståhöjd, som du GÅR in i. Du behöver inte krypa in i ett trångt, fuktigt tält. Hos oss sover kungligt du på en tjock madrass med riktiga gosiga täcken och kudde. Du sitter bekvämt på sköna stolar, är kvällen kylig sveper du in dig i en filt.

När du bokar din upplevelse med Nature by Andreas så förbereder de allt. Man möts upp på en överenskommen plats och blir visad till ert hotellrum (tält) för natten. Efter en kort genomgång av guiden, blir ni lämnade och kan njuta av havet och omgivningen i eget tempo.

Platserna som väljs ut är alltid utifrån rådande väder. I så gott som samtliga fall är det platser där mycket få människor rör sig. Ibland blir det en plats med solnedgång och ibland en plats med soluppgång. På vissa platser kan man bada från en egen liten strand, på andra platser från en klipphäll.
I tältet finns alltid en grunduppsättning med utrustning.

Läs mer på den egna hemsidan, se länk nedan!

Information